tiistai 14. helmikuuta 2017

Ihanan helpot ystävänpäivälahjat

Ystävänpäivänä on kiva muistaa ystävää. Eikä sen tarvitse olla kallista eikä suurta, vaan erityisesti jotain sellaista, jota on tehty sydämellä, rakasta ihmistä ajatellen.

Me Pikkuisen Lotan kanssa tehtiin ihania vaahtokarkkitikkareita. Niissä kiteytyvät kaikki ystävänpäivän elementit. Ensinnäkin vaahtokarkit ja suklaa pelastavat synkimmänkin päivän, ja nämä ovat makeita, suloisia, pastellisia ja sydämellisiä. Ja kun pieni ihminen on ne itse tehnyt, ne piristävät erityisen paljon mieltä.

Nämä ehtii tehdä ytävälle pikapikaa vielä tänään!Vaahtokarkkitikkareihin tarvitset:

-Vaahtokarkkeja
-Tikkuja. Me käytimme paperipillejä, mutta esimerkiksi grillitikut tai cake pops -tikut käyvät ihan yhtä hyvin.
-Sulaa suklaata. Me käytimme maitosuklaata ja vaaleanpunaiseksi värjättyä valkosuklaata
-Strösseleitä, koristerakeita, nonparelleja tai vaikka pähkinärouhetta

Näihin vaahtokarkkeihin oli helppo vain tökätä tikku toiseen päähän, mutta jos tuntuu ettei se sujahda sinne kätevästi, voi terävällä veitsellä tehdä avuksi pienen viillon.

Suklaan voi sulatella vesihauteessa tai varovasti mikrossa. Vaahtokarkit vaan dipataan suklaaseen ja sen jälkeen ne voi koristella nonparelleilla ja koristerakeilla.

Nämä on hyvä asettaa kuivumaan vaikka mukiin tai maljakkoon jossa on pohjalla kunnon kerros hienoa sokeria. Silloin ne saa kivasti pystyyn kuivumaan erilleen toisistaan. Itseasiassa näistä saisi aika ihanan "kukkakimpun" ystävälle vietäväksi!


Sokerisen suloista ystävänpäivää teille kaikille!
-E-

1 kommentti:

  1. Oi ihanan näköisiä!:) Itsekkin olen näitä suunnitellut synttäreille tehdä, mikäli aika antaa myöten.

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)