torstai 16. helmikuuta 2017

Uusi tuttavuus: Tiitiäinen ja Tyllerö


Viime lauantaina pääsimme etukäteen tutustumaan ihanaan Tiitiäisen ja Tyllerön pieneen putiikkiin Porin Iso-Karhussa. Varsinaiset avajaiset olivat tiistaina 14.2. ja nyt on avajaisviikon kunniaksi kaikenmoista avajaishulinaa.
Tiitiäinen ja Tyllerö on hiukan erilainen Lifestyle & Secondhand -liike. Tuotteet on järjestetty ostajaystävällisesti koottain, eikä erillisiä loosseja ole. Kuuleman mukaan myyjän kannalta myyntituotteiden sähköinen kirjaus- ja seurantajärjestelmä on erityisen kätevä.


Siistien secondhand -tuotteiden lisäksi Tiitiäisessä ja Tyllerössä on kiva valikoima myös uusia tuotteita. mm. Soman ihanat nahkakintaat, Little Lovely Companyn suloiset lamput ja muut sisustustuotteet, ByPinjan silikonikorut sekä Life Factoryn pullot. Ja ilmeisesti hiukan jotain muutakin on vielä tulossa.Liikkeen ilme on ihanan sitruunaisen raikas ja koko liike on laitettu huolella teemalle uskollisesti musta-valko-keltaisella väriteemalla. Kirpparikierrosta varten pitää matkata Poriin asti, mutta muita brändejä pääsee ostelemaan myös verkkokaupan kautta. Sen löydät täältä.Tällä ensimmäisellä tutustumisvisiitillä meille molemmille tarttuivat mukaan tismalleen samat ostokset. Little Lovely Companyn LightBoxin pastelliset Kawaii -Letter Packit sekä LightBoxin adapterit.

"When Life Gives You Lemons, Make Lemonade"

-S- & -E-
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)