perjantai 5. elokuuta 2016

Mini Rodinin ja Gugguun AW16 drop 1 S:n silminOlettekin jo varmasti tutustuneet Gugguun ja Rodinin uudiin droppeihin. E oli omat ostokset ja ajatukset jo teille jakanut, joten tässä vuorostaan minun ostokset ja suosikit.


Olin tutustunut Gugguun kuvastoon etukäteen ja tehnyt ostoslistaa, joka näytti tältä:
Eli lightblue pantsit ja blueberry ph-paita. Lista on todella lyhyt, eikö? Erityisesti sinisen sävyt näyttivät kuvastossa kivoilta. Sininen frilla olisi ollut myös ihana, mutta Sikuriinan kaapista löytyy frillaa jo useammassa värissä. Ajattelin, että olisin jo hieman kyllästynyt frillamekkoihin.

Pienimuotoisen kesälomareissun takia, en päässyt itse keskiviikkona katsomaan Gugguun uutta valikoimaa. Niinpä näin malliston livenä vasta eilen. Blueberry (tummansininen) oli juuri sellainen kuin kuvittelinkin sen olevan, ihana!  En innostunut vadelmasta väristä vielä kuvissa, mutta livenä se näytti hyvältä, todella raikkaalta. Sopii erityisen hyvin mustikan kanssa. Meille kotiutui alkajaisiksi tummansininen ph-paita sekä heräteostoksena vadelma frilla. Se siitä kyllästymisestä. Valitettavasti kivijalkamyymälässä ei pantseja ollut enää meidän koossa jäljellä, joten ne jäi edelleen ostoslistalle.
Frillasta otin koon 98. Olisin ottanut mielummin 104, mutta se oli jo loppu myymälästä. Sikuriina on n. 95 cm pitkä ja tämä koko on meille hyvä, mutta isompi olisi mennyt pidempään, enkä usko että se olisi ollut liian iso. Hihoja taitettu muutaman sentin, mutta pituuden ja kapeuden puolesta ei pienempi koko olisi enää mennyt. Gugguun vaatteissa miellyttää erityisesti yksinkertaisuus ja vaatteiden istuvuus. Näihin on helppo yhdistellä kirjavia ja kuviollisia ala- tai yläosia, mutta menee myös toisen yksivärisen kaverina. Kuvassa jalassa Pompin kevään tummansiniset basicleggarit. Ihana yhdistelmä tämäkin, mutta haluan meille vielä mustikat leggarit. Sävy on niissä Pomppiin verrattuna kirkkaampi. Myös jotku kuviolegginsit olisi kiva löytää mekon kaveriksi.drop1, Gugguu, Mini Rodini

Paita on kokoa 80. Kapean mallin ansiosta jo pidettävissä, vaikka reiluhan se vielä on. Hihoja sai kääntää viitisen senttiä, mutta ei se silti pahalta näytä päällä. Yhdistin paitaan Aniven harmaat housut, mutta tähän olisi sopinut monet muutkin värit. Esim burgundit pantsit voisivat olla paidan kanssa kiva kokonaisuus.


drop1, Gugguu, Mini Rodini


Rodinin uutta droppia odotin sekavin tuntein. Tulossa oli mieluisia kuoseja, mutta myös paljon sellaisia, mikä ei yhtään (ainakaan näin alkuun) kiinnostaneet. Värimaailma on osittain meille vieras, en pidä ruskeasta, ja materiaalit olivat osittain outoja, kuten karvahattu. Erityisesti kiinnosti puput ja bambit. Ajattelin, että vaaleansininen pupujumppis Tossavaiselle ja tummansininen mekko Sikuriinalle olisivat ihanat. Pupumekkoa sovitin eilen Sikuriinalle, mutta 104-110 koko oli vielä omaan makuun hänelle liian iso, enkä ole enää varma oliko kuosi ja väri hänelle passeli. Malli on kyllä todella kaunis. Vaaleansininen oli erivärinen livenä, mitä olin kuvien perusteella ajatellut. Olisin halunnut oikein sellaisen pastellin vaaleansinisen, mutta väri on sittenkin tummempi ja räikeämpi. Se siis ainakin tippuu pois hankintalistalta.

Yllätyksekseni ihastuin toteemikuosiin. En ole yhtään ollut kuvien perusteella siitä innoissani, mutta livenä se oli aivan Tossavaisen näköinen. Meille siis lähti mukaan värikäs  toteemipaita koossa 80-86. En ole varma haluaisinko myös Sikuriinalle toteemia. Mahtaako musta tulla sittenkin toteemifani, vaikka olen tainnut jopa ääneen sanoa, etten ymmärrä mikä siinä kuosissa viehättää monia.

 Toteemin kanssa sopii hyvin Gugguun tummansiniset pantsit tai leggarit. Myös muut sinisen sävyt käyvät paidan kanssa todella hyvin. Kuvissa paidan kaverina Molon 80 cm collegehousut.


drop1, Gugguu, Mini Rodini
Bambia mietin pitkään, mutta päädyin jättämään ne vielä liikkeeseen. Tänään E:n postausta lukiessa alkoi kaduttaa. Nehän on aivan ihanan näköiset, vai mitä mieltä olette? 


Nämä jäivät vielä hankinta-/harkintalistalle:

Täällä ollut tänään erittäin vaudikas tunnelma, joten asukuvat jäivät hieman vähäisemmälle. Kuva kertoo varmasti enemmän kun tuhat sanaa tässäkin tapauksessa.


drop1, Gugguu, Mini Rodini

Näissä tunnelmissa toivotamme kaikille hyvää viikonloppua.

-S-

2 kommenttia:

 1. Ihanat nuo Molon housut, hyvä ostos! ;)
  Sopii hyvin tuon toteemipaidan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on tosi hyvä löyty, kiitos! Malli on just passeli ja helppo yhdistää yläosiin. Meille näitä tulee vielä lissä.

   -S

   Poista

Kiva kun kommentoit :)