sunnuntai 7. elokuuta 2016

DIY -Leikkikeittiö

Erehdyin joskus googlettelemaan leikkikeittiöitä ja eksyin Pinterestiin... siitä se ajatus sitten lähti...


Yöpöytää huhuilin paikallisella Facebook-kirppiksellä ja sain lahjoituksena tällaisen kaunottaren.Seuraavaksi laitin miehen hommiin. Hän teki levystä laatikkojen tilalle pari ovea, toisessa saranat sivussa ja uuniluukussa tietysti alhaalla. Uuniluukun yläpäässä on magneetti. Kaappien takana on nyt yksi hylly jonne voi varastoida ruokatarpeita ja käyttää uunina.


Sitten sipaisu vaaleanpunaista maalia ja ikean halpoja vetimiä ja nuppeja, niihin on kiva ripustella pieniä pyyhkeitä tai patalappuja pikkukokille. Uunin ja hellan nupit ovat paikallisesta sisustusliikkeestä, minusta niissä on niin kivasti nuo kuviot ja menevät täydestä lämpötila-asteikkoina.
Pesualtaalle sahattiin reikä ja upotettiin siihen vanha metallikulho. Hana saatiin myös lahjoituksena Facebookin paikalliskirpparilta.
Uunin ikkuna ja hellalevyt ovat mustaa dc-fixiä, sitä on myynnissä ainakin Bauhausissa.
Nyt tämä yksi pikkuneitokaisen lempileikeistä komeilee äidin keittiön vieressä, saan ihanasti aina maistella vaikka mitä herkkuja samalla kun itsekin kokkailen!


Tällaisesta vanhasta huonekalusta leikkikeittiön tekeminen ei ole ollenkaan niin vaivalloista, tarvitaan vain mielikuvitusta hiukan. Pinterestistä löytyy kuvia aivan mielettömistä isommistakin kokonaisuuksista, joten jos on tarvetta leikkikeittiölle ja löytyy intoa tuunailla niin näin saa tehtyä edullisestikin tosi kivoja juttuja!


-E-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)