sunnuntai 28. elokuuta 2016

Kesän suosikit, Osa 2 ja arvontamuistutus

Vaikka monessa paikassa jo höyrytäänkin toppahaalareita ja pipoja, me vielä hetki muistellaan kesää. Viimeksi koottiin Pikkuisen Lotan lempparit, Tikun lempparit ovat vuorossa tällä kertaa...

Jos pitäisi mainita vain yksi kesän lempparivaate Tikun kaapista, ne olisivat ehdottomasti Mini Rodinin keltaiset dinoshortsit. Ihan ylivoimaisesti. Niistä tykkää niin äiti kuin eskarilainenkin. Ja vaikka meillä on samat shortsit myös vihreänä, keltainen vie voiton. Malli on juuri täydellinen ja keltainen väri yllättävänkin helppo yhdistellä eri yläosiin. Dinopaita tietty oli kiva, mutta printti oli harmillisen huono ja halkeili.


Tässä shortsien kaverina vanhemman malliston pantteriteeppari, siinä printti on superlaadukas, kiva paita sekin!


Meillä on kaikenkaikkiaan ihastuttu Mini Rodinin kuviollisiin shortseihin, nämä kalat ovat myös olleet ihan superkivat! Hippopaidassakin näkyy selkeää halkeilua, muttei sentään yhtä pahaa kuin dinopaidassa, ja pesuissa paitoja on kohdeltu aikalailla samalla tavalla.


Vielä yhtenä lempparina voin mainita Pomp De Luxin kivat autopaidat, jotka ostin samisteluun Tikulle ja Takulle. Takun vaatekaapille on muuten aika turha mennä, täynnä adidaksen verkkareita ja t-paitoja...

Pojat ovat myös itse nyt innostuneet käyttämään noita hattuja, ihanaa vaihtelua lippiksille, capeille ja snap backeille, ainakin äidin mielestä!


Ja jos voin kenkiä rakastaa, niin ne rakkaimmat ovat nämä Vansin Mikki-kengät, ihanammat kuin äidin yhdetkään kengät!


Minä olen ehdottomasti kesäihminen ja inhoan sitä kun pian on vaan loputtomasti pimeää, kylmää ja märkää. Vielä hetki nautitaan onneksi vielä auringostakin ja Mikki-kengillä voi tallustella vielä tovin!
Vielä loppuun muistutus, tänään on viimeinen päivä käydä osallistumassa EEF Lillemorin tuotepaketin arvontaan. Arvonnan löydät täältä.


-E-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)