maanantai 18. joulukuuta 2017

Joulukalenteri 2017: Luukku 18. - Joulun helpoin jälkiruoka

Alkaa joulukiireet olla jo täysillä käynnissä ja vielä on monta asiaa hoitamatta. Jouluaaton jälkiruoka on ainakin sellainen, millä ei enää kannata päätään vaivata. Tämä on oikeasti maailman helpoin, ja sen lisäksi myös suussa sulava, ihanan kermainen ja juhlava. Ja tekeminen kestää pari minuuttia!

Tämä pannacotta on tehty suoraan DanSukkerin Hyytelösokeri Multin ohjeella. Hyytelösokeri Multi löytyy ihan joka marketin sokerihyllystä, eli kyseessä ei ole mikään sen kummempi erikoistuote. Päälle survoin mustikoita ja maustoin sokerilla. Yksinkertainen on herkullista. Tähän sopisivat tosi hyvin vaikka vadelmatkin, tai vaikka valmis hedelmäsose tai marjakastike.

Pannacotta:

1 dl hyytelösokeri multia
5 dl kermaa tai maitoa (laiton puolet kumpaakin)
1 tl vaniljasokeria

Sekoita aineet kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi hyvin sekoitellen ja keitä 1/2 minuuttia. Kaada annosmaljoihin ja anna hyytyä vähintään pari tuntia jääkaapissa. 









-E- & -S-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)