keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Esittelyssä uusi tuttavuus: Lettu Handmade

Meillä alkaa joulu näkyä jo vähän joka paikassa. Joulun ihanimmat tonttulakitkin saapuivat ja nämä ovat ihan mahtavat! Lettu Handmaden ihanat tonttuturbaanit valloittivat meidät Facebookissa ja nyt Pikkuinen Lotta sai ihanan hatun joulun juhliin.

Valkaman headwrapit ovat olleet meidän luotto-asuste, ja nyt kaipasimme samaa henkeä myös jouluun. Tonttulakkeja meillä on iso kasa. On pilkullisia, raidallisia, ruusukkeella, pitkänä ja pätkänä, kulkusella ja tupsulla. Tämä Lettu Handmaden rusettiturbaani-tonttulakki on kuitenkin taas hiukan erilainen ja tosi mieluinen. Käyttökokemuksena voin kertoa, että hyvin maistuu yöunetkin tässä hiippalakissa...

Lettu on ihan uusi tonttulakkipaja ja yhden äidin ikioma yritys, ja ikää sillä on vasta reilu kuukausi. Tonttuturbaani on kuitenkin vasta Letun ensimmäinen myyntiin päätynyt ihanuus, mutta kannattaa kuulemma olla kuulolla, sillä alkuvuodesta on tulossa jotain uusia ihanuuksia!
Tonttuturbaaneja sai tilata toivomassaan värissä, ja meillä pitäydyttiin tällä kertaa perinteisissä harmaassa ja punaisessa. Enpä silti pidä yhtään huonona ajatuksena esimerkiksi valkoista tai hentoisen vaaleanpunaista tonttuturbaaniakaan, sillä muutenkin meidän joulu on valkea ja pastellinen monin paikoin.

Kangas ja laatu vaikuttavat oikein hyvältä, ompelujälki on moitteetonta ja mitoitus reilua.


Ja sitten kun ei osaa ollenkaan päättää, sopisiko punainen vai harmaa lakki asuun paremmin, voi laittaa hiukan molempia! Lettu on ollut ihan mielettömän kekseliäs, ja tehnyt lakkeihin irrotettavat rusetit, jotka voi päittäin vaihtaa! Kahdesta lakista syntyikin neljä ihan erilaista lakkia! Lakin olisi myös heti saanut tilattuakin eri värisellä rusetilla. Ihan mahtavaa!Lettu Handmaden löydät Facebookista ja Instagramista.-E- & -S-*yhteistyössä Lettu Handmade

1 kommentti:

Kiva kun kommentoit :)