maanantai 16. lokakuuta 2017

Pienen tytön ekat kaverisynttärit

Pikkuinen Lotta juhli 4-vuotissynttäreitään kavereiden kanssa ihan pienesti. Kutsuttujen listalla oli pari ihan lähintä hoitokamua ja aikaakin vain tunti. Kuitenkin sen tunnin aikana ehdittiin monenlaista, ja kivaa oli, ja pieni tyttö tietenkin ihan onnessaan.

Ensin avattiin lahjat. Lahjaksi Pikkuinen Lotta sai pienen legopaketin, steffi-nuken, my little ponyn, sekä karkkia ihanassa muumirasiassa.

Lahjojen jälkeen meillä oli pientä ohjelmaa. Tiku oli piilottanut yhteen huoneeseen muumitikkareita, ja vuorotellen sankari ja vieraat saivat käydä huoneessa etsimässä niitä. Kotiin lähtiessä vieraat saivat sitten ottaa tikkarijahdissa löytämänsä herkut kotiin mukaan.

Sitten syötiin. Tarjolla oli kuppikakkuja, keksejä, vohveleita, karkkia, raffeleita ja vaahtokarkki-dippibaari.


Dippibaaria varten sulatin suklaata pieniin kuppeihin ja muutamaan kuppiin laitoin erilaisia strösseleitä. Vaahtokarkkeja laitoin puutikkuihin, ja niitä sitten sai kastaa suklaaseen ja strösseleihin makunsa mukaan. Aika ihania, eikös!?


Ja koska juhlaväki oli oikein reipasta, tunnissa ehtivät tämän kaiken lisäksi vielä rauhassa leikkiäkin ja ratsastaa kolikkoaasilla. Ihan mahtavat juhlat!
-E- & Pikkuinen Lotta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)