maanantai 2. lokakuuta 2017

Operaatio Leikkimökki, osa 7.

Äh. Niin on tämä projektikin saatu aikalailla valmiiksi jo aikoja sitten, mutta kovasti suunniteltuja tupaantuliaisia ja loppusilausta sisustukseen ei kertakaikkiaan ole ehditty tehdä. Nyt kuitenkin kävin muutaman kuvan nappaamassa valmiista mökistä

Taulut ja koukut eivät vielä ole päässeet seinälle asti, mutta ihania leikkejä täällä on jo saatu aikaan monet kerrat.Leikkikeittiö on Jollyroomista tilattu. Meinattiin tehdä tänne ihan mittatilauskeittiö, mutta tämä oli helpompi ratkaisu.


Sohvan ja sängyn virkaa ajaa vanha päästä vedettävä puusänky. Sen avulla saatiin kaikki tila optimaalisesti hyötykäyttöön. Ja reilu metrinen mökin omistaja hyvin mahtuu siinä torkutkin ottamaan.

Paljon kaikkea kivaa sisustustavaraa todella halvalla löysin ruotsista Dollarstoresta. Juuri sopivia leikkimökkielämään!


Taulut on vielä ripustamatta seinille. Jäätelökioskia varten on kassakone ja jäätelöt valmiina. Ihana yksisarvisvalo on italiasta.Alkaa olla jo leikkimökkikauden päättäjäisten aika. Ensi kesää odotellessa...-E-

1 kommentti:

  1. Vau mikä lopputulos! Aivan ihana tuo puusänky koristeineen. :)

    http://viivyvierellain.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)