keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Lastenvaatekarnevaalit Tampereella sunnuntaina!

Hiphei! Menovinkki! Taas se tulee! Nimittäin Lastenvaatekarnevaali! Eli nyt sunnuntaina 15.10 klo 10- 16 Tampereen tullikamari täyttyy kaikesta ihanasta!

Viime vuonna piipahdimme samaisessa tapahtumassa. Siitä voit lukea TÄÄLTÄ. Viimeksi tapahtuma oli ihan mielettömän kiva ja reissu sinne tosi onnistunut. Uusia merkkejä ja uusia tuttavuuksia, ja mikä parasta, ihan kaikki tuotteet on tehty Suomessa. Eli viime vuoden kokemusten perusteella on sanomattakin selvää, että odotan sunnuntaita jo innolla!

Tarjolla on koko joukko suomalaisia yrittäjiä tuotteineen. Tarjolla on mm. vaatteita, asusteita, lastentarvikkeita ja sisustustuotteita. Ja jos lapset pääsevät mukaan, tarjolla on myös kahvila, erilaisia työpajoja, leikkipaikka ja saippuakuplanäytös. Me taidetaan lähteä viettämään ihan vaan äitien aikaa ;)

Minulla mielessä on jo hiukan joululahjat ja odotan kovasti mm. Valkaman, Ponon ja OMINin pisteitä ja toivon bongaavani myös uusia tuttavuuksia. Tapahtuman Facebook-sivulta löytyy lisää infoa ja tarkempia tietoja mukana olevista yrityksistä. Suosittelen!-E-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)