keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

American Cookies (myös gluteeniton)



Tänään olisi tarjolla ihania suklaacookieita Amerikkalaiseen tapaan. Ihanan rapeita reunoilta ja pehmeitä keskeltä. Täydellisiä! Ja nä mä on superhelppo tehdä, ja ohje on juuri sellainen, joka on kiva toteuttaa lasten kanssa.

Nämä on tehty Semperin gluteenittomista Fin Mix -jauhoista, ja ohje toimii ihan yhtä hyvin sekä tavallisilla vehnäjauhoilla, että gluteenittomilla.



suklaacookiet:

1 cup = 2,5 dl

125 g voita
3/4 cup sokeria (n. 1  3/4 dl)
3/4 cup fariinisokeria (n. 1 3/4 dl)
2 tl vaniljasokeria
2 munaa
2-3 rkl kaakaojauhetta
2 cup jauhoja (hiukan vaille 5 dl)
1 tl soodaa
1/4 tl suolaa
150 g rouhittua valkosuklaata


Vaahdota pehmeä voi ja sokerit. Lisää munat yksitellen, hyvin vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Lisää lopuksi lusikalla sekoittaen valkosuklaahippuset.

Jaa pellille pieniin kasoihin ja litistä niitä hiukan jauhotetuilla käsillä. Jätä reilusti tilaa leviämiselle. Itse paistoin 9 keksiä kerrallaan.

Paista 175 asteessa n. 12 minuuttia. Anna jäähtyä pellillä kunnolla ennen siirtämistä.









-E-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)