sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Gugguu merinovillapipot


Gugguu julkaisi 23.8. merinovillapipot ja huivit. Kysyntä oli taas todella iso ja käsittääkseni useat jäivät ilman haluamiaan tuotteita. Harmi.

Me saimme kuitenkin haluamamme, tai jos totta puhutaan tarkoitus oli mennä liikkeeseen vaan katsomaan miltä pipot livenä näyttää ja tuntuu, mutta sen verran miellytti, että ostin kummallekin lapselle omat pipot. Pipot ovat 100% merinovillaa ja niissä on 100% puuvillavuori. Itse olisin toivonut vielä tuulenpitävää vuorta pipoihin, mutta se näistä puuttuu.

Mietin pitkään Sikuriinan pipon väriä. Aluksi meinasin ostaa rasberryä, mutta päädyinkin ostamaan molemmille mustat pipot. Musta on helppo yhdistää eri haalareihin ja tarvittaessa se periytyy myös Tossavaiselle (ellen kyllästy siihen aiemmin).

Pyöritin myös pitkään huivia kädessäni, mutta jätin sen kuitenkin ostamatta. Huivi tuntui yllättävän raskaalta ja paksulta. En usko, että meillä olisi sille ollut käyttöä, koska itselle tärkeää on materiaalien ja ulkonäön lisäksi, että vaatteet ja asusteet ovat mukavia päällä. Mielestäni ne eivät saa rajoittaa lasten liikkumista. Mutta ihana sekin olisi ollut.

Merinopipo, aw16 drop2Merinopipo, aw16 drop2

Merinopipo, aw16 drop2

Sikuriinalle valitsin yksitupsuisen pipon. Pipo on kokoa L ja Sikuriinan pää n. 48cm. Pipo on vielä reilu, mutta pidettävissä. Uskon, että tämä koko menee meillä vielä seuraavankin talven.

Tossavaiselle valitsin kaksitupsuisen nauhallisen pipon koossa S. Tossavaisen päänympärys on n. 45cm. Pipo on just sopivan kokoinen. Olisi ottanut mielummin M-kokoisen, mutta ne olivat jo loppu. Toivotaan siis, että tämä mahtuu koko talven.

Kokoa valitessa kannattaa tarkistaa kokotaulukko ja paras olisi, jos pääsisi sovittamaan pipoa. Koko riippuu ainakin mallista, mutta itse huomasin sovitellessa, että myös väri vaikutti kokoon jonkun verran.


Guguuun merinovillapipojen kokotaulukko: Merinopipo, aw16 drop2

Merinopipo, aw16 drop2

Merinopipo, aw16 drop2

Merinopipo, aw16 drop2

Merinopipo, aw16 drop2

Onko teillä kokemuksia Gugguun pipoista?


-S-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)