lauantai 3. syyskuuta 2016

Lauantai-illan huumaa...

Se on taas täällä! Haluatko miljonääriksi? -ohjelma siis! Se on meidän perheen suosikki. Koko perhe kaikkien kiireitten jälkeen samalla sohvalla ja eväät valmiina! Tämä oli perinteemme aiemmalla kaudella ja tänään se sai jatkoa. Lapsetkin kyselevät koko illan kelloa, että joko se alkaa!?

Ajatus siis on viettää koko perheen yhteinen rauhallinen hetki, herkkuihin on panostettu ja on aika levätä. On sipsejä ja dippiä, hedelmiä, siemennäkkäriä ja karkkia, muutama kaunokainen kuppikakkukin!
No mutta, tiedättehän te. Eihän se nyt niin mene. Kun pääset itse sohvalle, jonkun on jano. Seuraavan pitää lähteä vessaan. Pienin kaataa mukinsa, voi ei! Ja nyt on hunajamelonipallerot matolla. Missä on pienet cocktailtikut? Ne unohdettiin! Hakekaa paperia! Sipsit on loppu! Tuokaa lisää! Haluan vettä! Kummalla se tyyny oli ensin?..
No mutta, näin että joku oli kilpailemassa ja joku voitti jotain. Ihan joka kysymystä en toki kuullut, enkä nähnyt, mutta kivaa oli! Koko perhe yhdessä <3 eikä kiire mihinkään, paitsi nyt nukkumaan!

Ihanaa lauantai-iltaa!
-E-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)