torstai 1. syyskuuta 2016

Sovituskuvia Pompdelux aw16 -mallistosta

Olin lauantaina lasten kanssa kurkkaamassa Pompin uusinta mallistoa avoimissaovissa. Moni muukin oli kiinnostunut näkemään malliston livenä, joten ihan rauhassa en saanut mallistoa katsottua. Kaikesta huolimatta saimme napsattua muutaman sovituskuvan ja muutama "must have" myös mallistosta jo löytyi.
 
Poikien mallistossa oli monta Tossavaisen näköistä vaatetta. Erityisesti pidän printtipaidoista, kuvan mäyräkuosi on ihana! Harmillisesti tämä mallisto on mitotukseltaan reilua, joten en taida viitsiä ostaa jemmaan vaatteita, vaan odottelen kevään mallistoa Tossavaisen osalta. 

aw16aw16





Tossavainen on n. 74 cm pitkä, mäyräpaita on kokoa 80 ja housut kokoa 86. Paitaa pystyisi käyttämään hihoja kääntämällä, mutta housut ei pysy kunnolla jalassa. Housuista koko 80 saattaisi olla käytettävissä.


Sikuriina on 94cm pitkä. Sovitimme vaatteita koossa 92-104. Suurin osa 92 koon vaatteista on vaatekaapista jo häviämässä, koska hihat ja lahkeet ovat liian lyhyet. Kuitenkin tästä Pompin mallistosta voisin ottaa usesammankin 92 koon vaatteen, koska mitotus on yllättävän reilua.


aw16

Mekon koko 92, juuri sopivan kokoinen Sikuriinalle.
Tilaisin kuitenkin koon isomman, jotta olisi hieman kasvuvaraakin mekossa.




aw16
Mekon koko 104.
Hihojen resorien ansiosta tätä kokoa voi jo hyvinkin käyttää.



aw16

aw1<6

Neule 92, housut 98
Tämä asu on meidän ostoslistalla.
Arvon vielä otanko housuista tämän koon, vai yhden koon pienemmän.



aw16

Mekko 104
Tämä ei ollut yhtään liian iso, 
joten tämä on muusta mallistosta poiketen yllättävän naftia mitoitusta.



aw16
Koko 98
Hieman reilu, mutta käytettävissä. 



Tänään pidin kutsut. Olisin halunnut tilata vaikka ja mitä ja kaikissa mahdollisissa väreissä, mutta aika hyvin sain hillittyä itseäni. Kunhan saan paketin postista, niin esittelen mihin päädyimme tällä kertaa. :)

-S-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)