sunnuntai 21. elokuuta 2016

Blaan lumoissa, osa 2

Niin kuin aiemmin olikin puhetta, -S- toi molempiin Huvikumpuihin ihania tuliaisia Blaa!:n osastolta. Tämä hiukan pitempi collegehuppari on himottanut ainakin -E-:tä jo pidemmän aikaa, nyt se oli hyvä napata kaappien kätköihin viilenevää syksyä varten.

Sävyn nimi on Soft Rose, ihan niin kuin pääskymekoissakin, mutta pääskyt ovat selkeästi enemmän vanhaa roosaa ja tämä huppari sellainen suloisemman pastellinen, vähän niin kuin Gugguun roosa ja soft pink.

Sikuriina on 94 senttiä pitkä ja huppari on kokoa 98 cm. Pikkuinen Lotta on 96 senttiä pitkä ja huppari 104 cm. Ihan reiluja molemmat!

Sikuriinalla on huppariin yhdistetty Mini Rodinin harmaat flamingot ja Pikkuisella Lotalla Gugguun fruit- leggarit




Näissä Gugguun Fruiteissa on kivasti montaa sävyä, myös tuollaista pastellista vaaleanpunaista, joten mätsää kivasti. Meidän mielestä tällaiset yksiväriset mekot on siitä kivoja, että niihin saa yhdisteltyä ihanasti vaikka mitä kuviollisia leggareita. Molempien kaapeissa vaan taitaa olla hiukan huono valikoima tällä hetkellä leggareita.



Ja ennen kuin jätskit sulivat, piti napata kuvia toisestakin kokonaisuudesta! Yksinkertainen musta-valko-harmaa -linja oli myös tosi kiva!

 Taidettiin olla yksimielisiä siitä, että Papun musta-harmaat polvipaikkaleggarit mätsäsivät huppariin kaikkein parhaiten sekä väreistään että tyylillisesti. Sikuriinalla on jalassa koon 86/92 polvipaikat.


 Ja hyvänä mustana hevosena kirivät nämä Cirafin Prismasta 6 eurolla ostetut salmiakkiruutuleggarit. Ne kestivät hienosti myös pesun ja kuivausrummun! Vielä kun kestäisivät Pikkuisen Lotan rymyämisen, vaikka se taitaa olla liikaa pyydetty miltään vaatteilta. Pikkuisella Lotalla tässä noista salmiakeista koko 98 cm.




Mutta katsokaapas miten kivasti tähän vaaleanpunaiseen sopii pastellisävyt! Näissä väreissä meillä ei vielä leggareita ole, mutta ainakin jotkut menevät varmasti hankintaan. Ihanan herkullisia kokonaisuuksia! Nam!







-E- & -S-




4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Näitä ei voi kyllä muuta kuin kehua! Materiaalikin on aivan ihanan pehmeää!

      Poista
  2. Piti siis tähän laittaa kommentti. Blaa sivuilla tosiaan nyt paljon vaatteita -50%. Itse odottelen nyt pakettia kiitos tämän kuvasarjan.
    Ihania nämä vaatekuvat joita olet laittanut. Vaatteet näyttävät niin erilaisilta päällä kuin hengarissa roikkuessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se yleensä on, että ei vaatteista saa oikeaa kuvaa, jos ei ole sovituskuvia. Nämä on kyllä olleet meidän lemppareita. Toivottavasti mieluisia myös teille :)

      Poista

Kiva kun kommentoit :)