perjantai 12. tammikuuta 2018

Parhaat alelöydöt ja muutama alevinkki lastenvaatteisiin!

Alennusmyynnit alkavat olla parhaimmillaan, mutta meillä on ale-shoppailtu hyvin maltillisesti. Pari juttua on tullut tilattua, ja nekin ihan jemmakaappia silmällä pitäen ja tosi hyvällä alennuksella.

Molon Feather-kuosinen toppahaalari löytyi Boozt.comilla -54% alennuksella ja samaa kuosia olevat takki ja kumpparit Babyshopilta puoleen hintaan.

Meillä on käytössä Molon softshell-takki botanic-kuosilla nyt ja se menee ainakin tämän kevään vielä, joten tämä saa olla jemmakaapissa hetken. Samoin toppa on tilattu ensi talvea silmälläpitäen. 

Tämä Feather on aivan mielettömän ihana kuosi! Raikas ja Pikkuisen Lotankin suosikki. Todella kaunis! Onkohan tätä kuosia ollenkaan sisävaatteissa? 


Tällä hetkellä on pari paikkaa, josta tekisi mieli kotiuttaa muutama alelöytö lisää:

Gugguun verkkokaupassa on suurin osa alennettu puoleen hintaan. Hiukan vähissä on jo varastot, mutta jos jäljellä olevat koot natsaavat, eivät hinnat enää päätä huimaa!

Polarn o pyretillä ovat nyt kaikki alennuksessa olevat sisävaatteet myös puoleen hintaan!

Mini Rodinin omassa verkkokaupassa aletuotteet ovat -30-50% ja paljon siis puoleen hintaan, kokojakin oli ihan kivasti, ainakin niistä joita katselin.

Molon omassa verkkokaupassa on myös tosi hyvät alet, nekin kannattaa kurkata!Ja nyt alkaa jo tupsahdella sneak peekeja kevätuutuuksiin ja droppipäivämääriä monelta merkiltä! Niistä lisää myöhemmin! 
-E- & -S-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)