tiistai 9. tammikuuta 2018

Lasten askartelutarvikkeet järjestykseen!

Meillä on tapana, että kun jouluaattoaamuna lapset heräävät, on tonttu tuonut jonkun hauskan yllätyksen. Jonain jouluna valmiiksi koottu nukkekoti oli ilmestynyt olohuoneeseen, ja jonain jouluna tonttu oli yöllä käynyt vaihtamassa uudet kivat pussilakanat, joku kerta on saattanut kainaloon ilmestyä uusi unikaveri.

Tänä jouluna tonttu oli tuonut kynille, teipeille, saksille ja muille askarteluvälineille upouuden säilytys-systeemin. Siihen oli järjestetty kaikki talon kynät ja muut pelit ja pensselit valmiiksi (pois kaaoksenomaisesta askartelulaatikosta) ja täydentänyt sitä vielä uusilla jutuilla. Tämä löytää paikkansa lasten koulupöydän vierestä.

Idea on joskus aikoja sitten bongattu jostain, ehkäpä jostain blogista, mutten muista yhtään että mistä. (mielelläni linkkaisin tähän alkuperäisen idean keksijän jos sinulla on vinkata sitä?)

Kyseessä on siis Ikean kukkateline, ja siihen ostin ruukut ihan prisman hyllyltä. Kirjoittelin Dymolla kaikkiin purkkeihin sisällön ja todella kovasti toivon, että ne myös säilyvät siellä. Tuosta on helppo nostaa vaikkapa puuvärit pöydälle värityksen ajaksi ja palauttaa sitten samaan paikkaan!

-E-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)