tiistai 29. elokuuta 2017

Uusi tuttavuus: Taival Clothing

Taival clothingin aw17 mallisto Nature of kids julkaisiin eilen maanantaina. Mallisto näyttää tosi kivalta! Keväällä jo Taival herätti kiinnostusta söpöinen pupunkorvapipoineen ja ihanalla pupukuosisella paidalla. Uusi mallisto vaikuttaa vielä paremmalta.

Käyttökokemusta meillä ei vielä ole, mutta erityisesti Usva- kuosi utuisine puineen herättää mielenkiintoa. Vaikka normaalisti vihreä ei ehkä olekaan meidän väri, tässä kuosissa on sitä jotain. Vihreän lisäksi samaa kuosina löytyy myös mustavalkoisena.


Usva-kuosin lisäksi verkkokaupasta löytyi sekä mustia että oransseja havu-pipoja ja polku-leggareita.Ja tämä Silkkiturkki-collari on hurmaava! Mallisto on aika suppea, mutta kuitenkin siinä on monenmoista. On pelkistettyä mustavalkoista ja kirkkaitakin värejä, on tyylikästä printtiä ja monimutkaisempaa kuosia, tunikaa, leggaria, paitaa ja pipoa. Taival on mielenkiintoinen uusi tuttavuus joka täytyy pitää mielessä!

Oliko Taival teille entuudestaan tuttu? Mitäs tykkäsitte mallistosta? Olisi kiva kuulla teidänkin mielipiteitä!-S- & -E-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)