keskiviikko 16. elokuuta 2017

DIY majasänkyOlen varmaan ennenkin maininnut, että Pikkuinen Lotta ei nuku kovin usein omassa huoneessaan, koska siellä kuulemma sataa vettä. Ja tietysti se on ihan ymmärrettävää, että sitten voi tulla iskän ja äidin väliin, kuka sitä nyt sateessa nukkuisi! Ja ihan oikeasti olen sitä mieltä, että vaikka itse huonommin nukkuukin, niin lapset ovat tervetulleita meidän makuuhuoneeseen ja meidän väliin ihan niin kauan kuin haluavat tulla ja saavat siitä turvaa ja tykkäävät. Niin nopeasti nämä tuntuvat kasvavan, että otan mieluusti heidät kainalooni niin kauan kuin tulevat.

Välillä on kuitenkin kiva saada nukkua suorassa niin ettei kukaan potki. Ja niinpä aina välillä pikkuneidille laitettiin patja meidän makuuhuoneen lattialle. Se kuitenkin hiukan häiritsi ulkonäöllään ja siitäpä syntyi ajatus tehdä huoneen nurkkaan pieni majasänky jatkuvia yövieraita varten. Autotallista löytyi kätevästi ainekset ja alun perin tarkoitus oli maalata tämä vielä valkoiseksi, mutta sitten totesinkin että tämä kelpaa ihan näinkin vaan, puunvärisenä. Tunti ideasta, ja hökötys oli jo valmis. Tässä siis on ihan vain nuo reunukset, pohjaa ei ole ollenkaan. Siihen sitten leikattiin irtopatjasta sopiva pala ja pedattiin Pikkuiselle Lotalle ihana peti.

Itseasiassa tuhon voisi laittaa vielä "telttakankaatkin", jos kaipaisi enemmän rauhaa nukkujalle.

-E-

4 kommenttia:

 1. Voi eikä miten suloinen idea♡♡ Mä oon ihan samaa mieltä,että jos se väliin tulo tuo turvaa niin tervetuloa,Kylläpä ne sitten aikanaan omaan sänkyyn siirtyy!
  Ihanaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juuri niin, valitettavasti eivät kuitenkaan kauaa tule ja sitä tulee vielä ikävä 😊

   Poista

Kiva kun kommentoit :)