perjantai 4. elokuuta 2017

Perjantaiteema: Lasten kanssa -ihanat askartelutarvikkeet + ALEKOODI

Perjantaiteemana on perinteisesti jotain kivaa yhteistä puuhaa ja askartelua lasten kanssa. Niin myös nyt synttäriviikolla, mutta koska on synttäriviikko, on puuhan lisänä kiva yllärikin!

Pienikamarin nettikauppa on tulvillaan kaikkea suloista ja ihanaa. Niin leluja, sisustustuotteita kuin pelejäkin. Löytyypä myös hiukan astioitakin. Meidän suosikkeja jo ennakkoon ovat Mailegin ja Littlephantin ihanuudet! Nettiputiikin lisäksi Pienikamarilla on liike Jyväskylässä.

Me testasimme Djecon askartelujuttuja ja ihastuimme Vilacin puuhelmisettiin. Nämä tuotteet ilahduttivat jo ulkoasullaan, hyvä ettei Pikkuinen Lotta ottanut yksisarvis-piirustuslevyä unikaveriksi...


Nämä Djecon piirustuslevyt ovat ihan huikeita. Muistan itsekin lapsena piirtäneeni piirustuslevyillä, mutta ne tottavie eivät olleet ihan tätä tasoa! Saati näin suloisia! Hienosti sai piirun alle 4-vuotiaskin näillä piirrettyä, hiukan laitoimme näitä teipillä kiinni paperiin, jotta piirtäminen olisi helpompaa.Pikkuisen Lotan mielestä kaiken pitää olla pinkkiä. Tai vaalean pinkkiä. Kimalle sai sentään olla jonkun muunkin väristä...


Setissä oli viisi toinen toistaan ihanampaa levyä, ja pakko kai on myöntää, että äitikin innostui kokeilemaan, onneksi kukaan ei ottanut kuvaa!Tosi ihanat ja laadukkaat piirustuslevyt, ja näistä innostui kyllä pian ekaluokkansa aloittava Tikukin. Nämä olisivat itseasiassa ihan mahtavia kaverisynttärilahjojakin! Niin hinnaltaan kuin laadultaankin, eivät todellakaan ole mitään krääsää! Pienikamarissa piipahdettuani voin todeta, että Djecolla on kasapäin muitakin askartelusettejä, tarrasettejä, origamijuttuja ja muita ompelu- ja raaputustöitä, jotka olisivat omiaan ainaisessa kaverisynttärilahjakriisissä.

Yhtälailla laadukas ja kaunis on myös tämä samettiväritystyö. Tästä on tarkoitus värittää valkoiset osat mieleisekseen, ja siihen pystyy pienempikin, sillä samettirajaukset estävät värittämästä viivojen yli. Minä ja Tiku tosin ollaan sitä mieltä, että tämä taidetaan laittaa Tikun huoneen seinälle ihan tällaisenaan. Ihan superkaunis! Otan teille kuvaa heti, kun Tiku on saanut huoneensa siivottua!Tykätäänkö teillä helmien pujottelusta? Meillä tykätään ja kovasti! Nämä Vilacin helmisetit ovat asteen verran mahtavampia ja tosi laadukkaita nämäkin. Ja rasia on ihan superkaunis, joten tämä tuottaa iloa, vaikka helmet hupenisivatkin!

Näissä oli kyllä puuhaa nyt enemmänkin, kuin yhdeksi perjantaiksi. Meille nämä ainakin tuottavat iloa pitkään! Mutta jotta tekin pääsisitte helpommin mukaan ihastumaan Pienikamariin, tässä teille alekoodi, jolla saatte -15% alennusta IHAN KOKO NETTIKAUPASTA normaalihintaisista tuotteista! Eli nyt on hyvä hetki tilata kasapäin valmiiksi ihanuuksia kaappiin kaverisynttäreitä silmälläpitäen ja tilata mailegperheeseen uusi jäsen.

Koodilla ONNI koko normaalihintaisesta valikoimasta -15% alennusta perjantaista sunnuntaihin (4.-6.8.2017)


Nettikauppaan pääset TÄSTÄ.

Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua!
(muista tulla toki kurkkaamaan myös viikonlopun synttärihulinat! Ja jos et ole huomannut, niin meillä on synttäriviikon kunniaksi käynnissä monta ihanaa arvontaa! Gugguun frillamekon voit voittaa TÄÄLLÄ, Cribstarin housut voit voittaa TÄÄLLÄ, ja maailman ihanimman vaaleanpunaisen tyllihameen voit voittaa TÄÄLLÄ! Huh, mikä ihana synttäriviikko!)

-E- & -S-*yhteistyössä Pienikamari.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)