maanantai 29. toukokuuta 2017

Blaan ihanuudet äideille

Blaa! on meidän kestosuosikki lastenvaatteissa. Laatu on erinomaista ja mukavuus ensiluokkaista. Blaa tekee myös äideille kaikkea ihanaa! (Kurkkaa täältä) Ja niin ihanaa oli päästä tutustumaan näihin lähemmin ja pakko myöntää että näissä naistenkin vaatteissa on ainesta luottovaatteeksi.

Meidän molempien mekot on helppo pukea niin arkeen kuin juhlaan, vain asusteilla leikittelemällä. Ja materiaalit ovat ihan yhtä huippuja kuin lastenkin vaatteissa. Itseasiassa Blaan mallistosta löytyy useampikin mahdollisuus samistella lasten kanssa.Tämä ihana kukallinen Belize-mekko ei todella pääse oikeuksiinsa kuvissa tai henkarilla. Joustavan, ohuen ja hyvinlaskeutuvan materiaalin ansioista mekko on mielettömän ihana päällä. Mekko on 95% viskoosia ja 5% elastaania. Malli on hyvin monikäyttöinen. Keskiosan kuminauhalla ja kaula-aukolla pystyy leikittelemään ja muuttamaan mekon ilmettä. Mekko on sen verran pitkä, että tätä voi hyvin pitää kuumimmilla kesäkeleillä ilman sukkahousuja tai legginsejä.  Mitotus vastaa aika hyvin kokoaan. Jos emmit kahden koon välillä, niin suosittelen ottamaan pienemmän.

Tätä samaa kuosia löytyy myös lapsille vaatteita. Sikuriinalle tekisi mieli tilata Macau frillamekko. Molemmille saman kuosin mekot päälle, itselle jotain vaaleanpunaista asustetta ja kokonaisuus olisi varmasti todella herkullinen.Harmaa Amsterdam- maximekko on ihanan monipuolinen. Ihanan kepeä ja joustava hellemekko sellaisenaan, mutta asustettuna se sopii juhlaan ja mihin vain illanviettoon. Neuletakin kanssa tämä toimii myös töissä.

Tämä harmaa on samaa materiaalia kuin Tikun hihattomassa paidassa ja samaa sävyä kuin baseball-takkikin. Pikkuisen Lotan papukaijamekkokin mätsää tähän kivasti, ja ollaan koko perhe samaa sarjaa. Enemmän meidän lasten Blaan ihanuuksista voit lukaista TÄÄLTÄ.
- E - & - S -


*Yhteistyössä Blaa!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Ilona! Kameran edessä oleminen on meille molemmille iso haaste, mutta ihanat mekot pelastaa tietysti paljon :D

      Poista

Kiva kun kommentoit :)