torstai 6. huhtikuuta 2017

Lastenvaateliikkeet: Kuopus, sis. alekoodin

Kuopus, lastenvaatteiden karkkikauppa.

Pääsimme viikonloppuna tutustumaan ja kuvaamaan ihanaan lastenvaateliikkeeseen, Tampereen Kuopukseen. Kuopus sijaitsee aivan Tampereen keskustassa, Sokoksen 3. kerroksessa, johon se muutti toukokuussa 2016. Vierailimme liikkeessä lauantai-iltapäivällä, 3+1 päivien hulinan keskellä ja vaikka koko kauppakeskus oli selkeästi kiireinen, oli Kuopuksessa mukava tunnelma ja palvelu kiireetöntä. Sijainti isossa tavaratalossa on siitä kätevä, että voi vaikka ruokaostosten yhteydessä ihan "vahingossa" eksyä "karkkiosastolle".

kuopus

Kuopuksessa meidät otti lämpimästi vastaan liikkeen toinen omistaja. Oli kiva kuulla hiukan liikkeen tarinaa ja päästä rauhassa kuvaamaan kaikkia ihanuuksia. Kuopus ja sen myyjät palvelivat asiantuntevasti ja olivat auttavaisia. Palvelu oli välitöntä ja luontevaa, joka ei ole mikään itsestäänselvyys nykyään. Me ostajina arvostamme hyvää asiakaspalvelua todella paljon. Ja tästä Kuopukselle kyllä täydet pisteet.


Kuopuksen merkkivalikoima on aivan huikean laaja. Tyyliin jokaiselle jotakin. Meidän lempimerkkejä Kuopus tarjoaa monta, Mini Rodini, Papu, Mainio, Molo, Metsola, Gugguu... lista on liki loputon ja hyvä niin. Koitimme ottaa paljon kuvia ja tallentaa niihin inspiraation ihanista yhdistelmistä ja keväisistä väreistä.
kuopuskuopus

Molo Kidsin valikoima ihastutti meitä jostain syystä tällä kertaa kaikkein eniten. Niin ihania kuoseja, jotka sopivat ihan täydellisesti esimerkiksi Gugguun yksivärisiin mekkoihin ja paitoihin.

kuopus

Kuopus sai meidän hullaantumaan monesta kuosista ja vaatteesta, jotka eivät niin ole nettikuvissa säväyttäneet. Hyvänä esimerkkinä tämä Molon uusi kalakuosi, josta Pikkuinen Lotta saikin ihanan kalakuosisen Chandra Graceful Swimmers -mekon tuliaisiksi Tampereen reissulta. Mololla on nyt muutenkin jotenkin ihan huikeita kuoseja ja tuotteita sekä sisä- että ulkovaatteissa ja Kuopuksen valkoima Molo Kidsin vaatteista oli todella hyvä.

kuopus

kuopus

kuopus


kuopus


kuopus

kuopus

Kuopus on saanut myös Vimmalta ihan ikioman lettikuosin värin, Babybluen, aika ihana! Juuri ihanan pastellinen meidän makuun. Tuotteet ovat ennakkotilattavissa juuri nyt! Ennakkotilaukseen pääset täältä.


kuopus oma lettivärikuopus


kuopus

kuopuskuopus


Lastenvaatteiden lisäksi valikoimassa on paljon muutakin ihanaa. Kuopus tarjoaa hyvän valikoiman myös tarvikkeita, leluja ja printtejä. Esimerkiksi ihania Skiphopin ruokalappuja, pyyhkeitä ja reppuja, Sophie the Giraffen leluja, Pikkunorsun sekä Paapiin kortteja ja tuotteita. Kassalla houkuttelevat vielä Nailmaticsin ihanat kynsilakat ja huulikiillot.


kuopus

kuopuskuopus

kuopus


Kuopus palvelee myös netissä osoitteeessa www.kuopus.fi ja verkkokaupan valikoima on ihan yhtä ihana!  


Nyt on erityisen kannattavaa piipahtaa kuopuksen verkkokaupassa sillä
koodilla "blogiale" saatte -20% alennuksen

normaalihintaisista Bangbang Copenhagenin, Gugguun, Mainion, Mini rodinin ja Papun tuotteista. 
Koodi on voimassa sunnuntaihin 9.4. asti.


Oli ihan superkivaa päästä tekemään yhteistyötä Kuopuksen kanssa.
Kiitos Kuopus!-E- & -S-

Teimmme pienet ostokset vierailun lomassa tytöille. Kuva ostoksista löytyy aiemmasta Omena-hotelli-postauksesta. Jos kiinnostaa, voit käydä kurkkaamassa ostokset täältä. :) 

kuopus

*yhteistyössä perheblogit.fi ja Kuopus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)