keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Uusi tuttavuus: Pono Design

Kaikki lähti ihanasta pinkistä Pico-takista jonka löysin alesta. Meillä on kyllä samassa koossa jo vaaleanpunainen, mutta hei, kun halvalla sai, niin pitihän se ostaa...

Sitten mietin millä tämä asustetaan. Mietin Metsolan ja Gugguun puuvillapipoja, mutta sitten aloin epäillä onko ne joka tilaisuuteen liian paksuja tai liian ohuita. Meillä kun on aina käytetty joko talvivermeitä, tai sitten trikoopipoja. Pono Designiin tutustuin ekan kerran syksyllä Tampereen Lastenvaatekarnevaaleilla (juttu täällä) jossa ihastuin Ponon ihaniin tyllitupsuihin.

Tilasin Ponolta trikoisen pipon tekoturkistupsulla ja tuubihuivin. Ja kun nämä tosi nopealla toimituksella tupsahtivat postilaatikkoon, ihastuin ikihyviksi. Todella laadukkaat ja huolella valmistetut, ja yksityiskohdat kruunaavat kokonaisuuden!Katsokaa nyt, miten ihana karkkikokonaisuus tämä pinkki takki vaaleanpunaisilla asusteilla!Ponolla ei vielä ole verkkokauppaa, mutta sellainen on tulossa ihan pian, Pono Designin facebooksivut löytyvät täältä.

Pono Design on ihan tuore yritys, ja siis perustettu vasta viime syksynä. Valikoimiin kuuluvat lasten ja aikuisten asusteet ja nyt keväällä on tiedossa verkkokaupan lisäksi myös ensimmäinen lastenvaatemallisto! Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Jyväskylässä ja laadukkaat puuvillatrikoot tulevat suomalaiselta kangastukkurilta.
Minä ihastuin näihin todenteolla! Mitäs sanotte?

-E-

2 kommenttia:

  1. Voi eiii, mistä näitä ihanuuksia ilmestyy koko ajan! Nimimerkillä vararikko. Ihastuin kanssa todella. :) Vaikuttaa niin hyvältä.

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana tuo tupsupipo..!
    http://westendmum.fi

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)