sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Hyväntekeväisyyshuutokauppa

Facebookin Muksujen merkkituotekirppiksellä on hyväntekeväisyyshuutokauppa 22. -26. 2. Hyväntekeväisyyshuutokaupan tuotto lahjoitetaan suoraan Brother Christmas -järjestölle jossa lahjoituksilla tullaan auttamaan lapsia ja lapsiperheitä elämän erilaisissa tilanteissa. Järjestöstä voit lukea lisää täältä.

Monet yritykset ovat lähteneet mukaan tuotelahjoituksilla. Mukana on tällä kertaa isojakin nimiä ja kasapäin kaikkea ihanaa!

Mukana ovat mm:
- LillaCompany
-Ratkiriemu
-Paapii
-Ommellinen
-GUGGUU
-Flamingo Spa



Ja vielä on mahdollisuus lähteä mukaan sekä lahjoittajana että huutajana. Lisätietoja Muksujen merkkituotekirpparin Facebook -ryhmästä täältä.

Tossavaisen toinen sukka on myös mukana tekemässä hyvää. Tossavainen lahjoittaa huutokauppaan jotain äidille ja jotain tyttärelle. Tarjolla on siis Papun Candy -rusettipipot.



Tulkaahan kaikki mukaan huutamaan ihanat pipot itsellenne sekä samalla tekemään hyvää!



-E- & -S-


1 kommentti:

  1. Todella kiva idea tukea vähäosaisia tällaisilla huutokaupoilla, hyväntekeväisyysjärjestöt varmasti arvostaa tällaisia. Minäkin juuri osallistuin täällä meillä päin tempaukseen, jossa kerättiin leluja huono-osaisille lapsille ja tuli kyllä todella hyvä mieli auttamisesta. Vitsi on söpöjä noi pipot ja jänikset, että joku onnekas varmasti ilahtuu!

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)