perjantai 24. helmikuuta 2017

Pomp de Lux SS17

Pompin kevään mallisto julkaistiin tänään. Pääsin katsomaan malliston livenä omilla kutsuillani ensimmäisten joukossa, eikä se pettänyt kyllä tälläkään kertaa.

Olohuoneeni täyttyi Pompille tutuilla hempeillä väreillä, sinisen, harmaan,  roosan, valkoisen ja violetin eri sävyillä. Tänä keväänä Pompin vaatteita pystyy ostamaan jo 68 koosta eteenpäin aina 170 kokoon asti (joka menee muuten aikuisillekin ;) ).

Materiaalit olivat todella laadukkaan oloisia, puuvillaa ja elastaania suurimmat osat. Varmasti mukavia päällä ja toivottavasti kestää myös käyttöä. Mitä monet on varmasti odottanee, tyllihameet on jälleen pehmeitä ja joustavia. Kieltämättä oli hieman vaikeaa katsella kesäisiä mekkoja, t-paitoja ja shortseja kun ulkona tuiskuaa lunta, mutta kyllä niitä siltikin omalle tilaukselle päätyi. 

Erityisen iloinen olin basic-neuletakkien paluusta. Niitä kun ei syksyllä ollut lainkaan. Basic-neuletakin lisäksi tilasin Sikuriinalle mm. pari muutakin neuletakkia, pari mekkoa ja yökkärin. Olisihan sitä voinut enemmänkin tilata ja muutama jäikin vielä mietityttämään. Onneksi niitä saa vielä myöhemminkin tilattua.  

 Tossavaiselle tilasin hupparin, shorstit, neuletakin, paidan ja farkut. Huppari on mielestäni erityisen ihana, enkä malttaisi odottaa, että saisimme sen käyttöön. Farkut oli ihanan pehmeät ja joustavat, varmasti kivat päällä ja lisäksi näyttää hyvältä, eli äidin kriteerit täyttyvät.

Sikuriinalle otin koon 98 ja Tossavaiselle koon 80 vaatteet. Toivotaan, että kokovalinta meni nappiin.

Katsokaan nyt mitä suloisuuksia pikkutytöille on saatavana. 

Onko kevään mallisto teidän meileen?


-S-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)