sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Aarrekid SS 17 - Valley & Clouds

Aarrekid julkaisi kevät/kesä mallistonsa perjantaina. Malliston nimi on Valley & Clouds (laakso ja pilvet). Kevään mallistossa on kaksi kuosia, joista toinen Aarrekidille tyypilliseen tapaan mustavalkoinen ja toisessa on tällä kertaa käytetty tehosteväreinä kauniita pastelleja sävyjä, vaaleansinistä ja vaaleanpunaista.
" Maassa, jossa soi musiikki, aurinko paistaa ja vallitsee riemun valtakunta. 
Kakut maistuvat mansikalta, kukat kukkivat rönsyillen, viinirypäleet ovat pääni kokoisia. 
Pilvet näyttävät vaahtokarkeilta ja tuoksut vierittävät muistoihin. 
Voisin matkustaa junalla korkealle laaksoon ja jäädä odottamaan uutta auringon nousua. 
Tänään minä haluan nukkua pilvien alla."  
(http://www.aarrekid.fi/fi/content/6-lookbook)

Kevään malliston kuosit jatkavat samaa leikkisää ja mielikuvituksellista linjaa, mitä useimmat aiemmatkin Aarrekidin kuosit ovat olleet. Mallistosta löytyy mm. hupparia, paitaa, mekkoa, leggaria ja housua. Tämän vuoden mallistosta ei meillä ole vielä kokemusta, mutta aiemmat mallistot ovat olleet hieman nafteja.
Meillä ei itseasiassa kovinkaan montaa Aarrekidin vaatetta ole aiemmista mallistoista ollut. Kuosit ovat aivan ihania, mutta omaan makuun ovat kuitenkin olleet usein jopa vähän liian kirjavia. Yksivärisen ylä- tai alaosan kanssa niita on ollut kyllä kiva yhdistellä, jolloin kokonaisuudesta ei tule mielestäni liian levoton. Itselleni tulee todella helpsti kuosiöveri, jos yhdistän kahta kirjavaa kuosia keskenään.  Johtuuko sitten hillitymmistä väriyhdistelmistä vai mistä, mutta tämä mallisto on kuitenkin, ainakin kuvista katsottuna, aivan ihana ja yllättävän paljon meidän näköinen. Ajattelin tilata Sikuriinalle Valley leggarit tai mekon, jossa seikkailee ihania eläinhahmoja sekä Tossavaiselle Clouds housut. Näihin on varmasti helppo yhdistellä erivärisiä yläosia.(kuvat osoitteesta: www.aarrekid.fi)
Mitä mieltä olette tästä uudesta Aarrekidin mallistosta? Meinasitteko tilata jotain? :)


-S-


2 kommenttia:

 1. Tuo Valley -kuosi on kyllä hurmaava ja tuo lainattu teksti myös. :) Tuli ostettua juuri Aarrekidin vanhan malliston pöllöpaita, että jos näitäkin kotiuttaisi sitten vähän viiveellä. :D

  http://viivyvierellain.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä vaate- ja julkaisutulvassa on jotain pakko jättää myöhemmäksi!

   Poista

Kiva kun kommentoit :)