tiistai 24. tammikuuta 2017

Mini Rodini SS17 Sneak peek...

Mini Rodinin uutuudet tulevat ihan pian! Uusi kevätmallisto Isola Bella ilmestyy 2.2. ja pikkulinnut keskustelupalstoilla vihjailevat, että yhteistyömallisto Adidaksen kanssa on myös tulossa hyvin pian, joidenkin arvailujen mukaan jo tällä viikolla!

Uusi kevätmallisto on taas mielenkiintoinen. On pakko saada-juttuja, on ei niin meidän juttuja ja sitten niitä joista nyt sanon, että ei meille tätä, mutta hetken kuluttua olen ihan fiiliksellä hamstraamassa juuri sitä. Usein monia Mini Rodineja pitää hetken haudutella ja fiilistellä, ennen kuin niille lämpeää ja sitten kun lämpeää, se on menoa..

Isola Bella -mallisto on saanut inspiraationsa Italian Maggiore -järven Isola Bella -saaren barokkipuutarhasta. Mallisto on täynnä auringonvalossa kylpeviä marmorileijonia ja -yksisarvisia, kukkivien ruusujen tuoksua sekä aaltoilevien suihkulähteiden ääniä ja aamun ensimmäisiä auringonsäteitä.

Tässä teille ja meille muutama kuva maisteltavaksi hetken ennen varsinaista malliston julkaisua!

Nämä ötökkäshortsit ja mahdollisesti kaikki muutkin ötökkävaatteet voisivat ehdottomasti olla ihan  Tikun juttu!
Viime kesänä meillä kuljettiin paljon yksisarvismekossa ja luulen, että niin voisi käydä nytkin, aika kiva tämä uusikin yksisarvinen!

Nämä nuotit ovat ihan lempparit! Tämän jos saisi frillamekkona, olisi ihan täydellistä! Vaikka käy meille jonkun muunkin mallinen mekko Pikkuiselle Lotalle. Tämä on se suurin pakko saada -kuosi!

Ja mikä parasta, 99 prosenttia malliston tuotteista on valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista. Tässä mallistossa on käytetty uudenlaista paksua lankaa, joka on kehrätty kierrätetystä denimistä, joka on ensin leikattu ja revitty kuiduiksi ja sitten uudelleen kehrätty langaksi. Lankaa ei ole prosessissa käsitelty uudelleen, mikä säästää sekä luonnonvaroja että vettä ja vähentää kemikaalien käyttöä.
No, mitäs sanotte? Mikäs teitä houkuttelee eniten?-E-

3 kommenttia:

 1. Tykkään vaaleasävyisestä yksisarvinen kuosista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana! Ja varmasti liki jokaisen pikkuisen tytön unelma <3

   Poista
 2. Milloin drop 2 yleinsä ilmestyy ja pitääkö se enää sisällään pico takkeja?

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)