torstai 19. tammikuuta 2017

Uutta ilmettä lasten huoneeseen julisteilla
Lastenhuoneen sisustus on ollut meidän perheen puheenaiheena viimeiset pari kuukautta. Tällä hetkellä ajatuksena on siirtää Sikuriina ja Tossavainen nukkumaan yläkertaan samaan huoneeseen ja muuttaa Sikuriinan huone leikkihuoneeksi. Olen nimittäin lopen kyllästynyt lelujen kaaokseen olohuoneessa, jossa suurin osa Tossavaisen leluista sijaitsevat tällä hetkellä. Tilanne oli vielä ennen joulua joten kuten hallinnassa, mutta lisääntyvän lelumäärän takia tilanne on riistäytynyt käsistä.

Koska näitä huonemuutoksia on emmitty jo jonkin aikaa, en ole viitsinyt mitään kovinkaan suurta muutosta tehdä sisustuksen suhteen lastenhuoneisiin, vaikka selkeästi jotain uutta huoneet kaipaisivat.Eksyin insipraatiota etsiessä sattumalta Kirpunkoti-nimisen yrityksen facebooksivuille, joka tarjoaa asiakkailleen aivan ihania ja persoonallisia julisteita. Siitä sain idean, että julisteilla saisin kaipaamani muutosta helposti ja edullisesti.

Valikoimassa on todella paljon erilaisia vaihtoehtoja, kuten harrastus-, teksti- ja syntymäjulisteita. Tossavaiselle sopisi pandajulistepari ja Sikuriinalle voimisteluaiheinen juliste. Syntymäjulisteita olen pitkään miettinyt meidän makuuhuoneeseen, mutta en ole vielä osannut päättää minkälaisen haluaisin. Yksi vaihtoehto voisi olla mittasuhteiden mukaan tehty vauvajuliste. Peurajulisteet taas sopisivat todella hyvin meidän työhuoneeseen.


 


Sain blogiyhteistyön merkeissä valita kaksi julistetta. Valinta ei ollut helppo, sillä olisin voinut tilata melkein kaikki valikoimassa olevat julisteet. Halusin kuitenkin Sikuriinan huoneeseen sopivat, joten päätin Sikuriinan antaa itse valita toisen julisteen. Hänen lempparinsa oli kissajuliste, joten valitsen sen pariksi aakkosjulisteen, joka mielestäni sopii hyvin sekä kissajulisteen kaveriksi että Sikuriinan huoneen väreihin ja tyyliin. Julisteille löysin Prismasta yksinkertaiset mustat kehykset, jotka maksoivat alle kympin kappale.

Vaikka tavoitteena olikin Sikuriinan huoneen piristäminen, en voinut vastustaa näitä monsterijulisteita.  Nämä päätyvät varmasti vielä Tossavaisen huoneeseen. Julisteet saavat toimia "värikarttana" ja inspiraationa, kun alamme sitä remppaamaan. Sitä odotellessa nämä kuitenkin löysivät paikkansa meidän olohuoneesta pianon päältä. Täytyyhän sitä olohuoneeseen jotain leikkisää jäädä, jos lelut sieltä saadaan "hävitettyä", vai mitä? ;)

Monsterijulistepari tuli maksamaan kehyksineen alle 40 euroa. Aika pienellä investoinnilla siis saa kivaa uutta ilmettä sisustukseen.

Nyt teillä lukijoilla on mahdollisuus saada näitä ihania julisteita  edulliseen hintaan, sillä alennuskoodilla : "TOSSAVAINEN" saatte tuotteista -10% alennuksen.


Julisteet tulivat nopeasti ja palvelu oli erinomaista ja joustavaa. Suosittelen siis lämpimästi :) Kirpunkodin tuotevalikoimaan pääset tutustumaan TÄÄLTÄ.


-S-


P.S. Kirpunkodin facebook-sivulla on meneillään arvonta, jossa voit voittaa vapaavalintaisen julisteparin. Arvontaan voit osallistua 31.1.2017 asti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)