tiistai 3. tammikuuta 2017

Pieni päivitys alelöydöistä

Jos joulushoppailuista on nyt päästy, alkaa tietysti aleshoppailu. Tällä kertaa alelöydöt ovat olleet mielestäni erityisen ihastuttavia! Oikeastaan en malta odottaa, että päästään näitä käyttämään!

Tässä muutama kuva parhaista löydöistä. Selkeästi shoppailuissani on väriteema, tuollainen kaunis vaaleanpunainen/ wanha roosa.
Takit ovat Pomp de Luxilta, tuubihuivi ja kengät Zaralta, Molon haalari ja uv-vaatteet LillaCompanysts ja uikkarit Oii Designista.
Ensi talveen Pikkuinen Lotta sai Molon Seal-kuosisen polariksen, jonka en edes tiennyt olevan näin ihana. Helppo yhdistellä kaiken kanssa ja armollinen lialle, erityisen ihana vaaleanpunaisella asustettuna <3


Näihin Zaran kimalteleviin saapikkaisiin ihastui sekä äiti että tytär! Ja tuntuvat mukavilta jalassakin, kun ovat nahkaa. Nyt vaan täytyy toivoa, että koko meni ensi talvea ajatellen nappiin


Beach & Banditsin uv- vaatteet ovat ihan parhaita. Ja kauniita! Meillä on jo kahtena kesänä ollut Lotalla tuo jätskipuku ja nyt tilasin suuremman koon, koska LillaCompanyssa se sattui olemaan juuri sopivasti alessa. Samalla tilasin myös uv-leggarit, koska tarkoitus on kesällä nauttia enemmänkin Italian auringosta, niin ei tarvitse lutrata niin paljoa rasvoilla. Meillä kaikki lapset ovat mielellään käyttäneet uv-vaatteita ja tykätään niistä kovasti!

Mini Rodinin uikkaria olen kyttäillyt jo kauemmin ja nyt sattui koot, mallit ja kuosit nappiin ja parilla kympillä sain Oiilta tilattua sen, sieltä toki tuli kasa muutakin.
Paria juttua vielä kyttäilen alesta. Jokos te olette ehtineet hyödyntämään alennusmyynnit?


-E-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)