tiistai 17. tammikuuta 2017

Gugguu Drop 1.

No taas on mitä odottaa! Gugguun kevään Drop 1 ilmestyy 2.2. klo 10!

Meillä ainakin on joku frillamekkopakkomielle ja vaikka sellaisia aika monessa värissä mekkorekistä jo löytyy, niin katsokaa nyt näitä kevään värejä! Onhan nyt ainakin pinkki, turkoosi ja vaaleansininen saatava! Tässä muutama kuva lainattuna Gugguun facebook-sivuilta, siellä niitä on lisääkin!

Ensimmäisenä voisin ajatella haluavani hameen ja frillamekkoja, maximekkokin on kiva. Nyt ekassa dropissa on tulossa myös pitkähihaiset frillamekot, ilmeisesti kaikissa väreissä, siinä riittää ihmeteltävää kun on frillaa tarjolla hihoilla ja ilman, monessa ihanassa värissä, miten sitä ikinä osaa valita?!

Pastelliset karkkivärit kiehtovat minua aina eniten, mutta pakko sanoa, että vaikka en mikään oranssin ystävä olekaan, tuo mustan ja oranssin yhdistelmä on aika herkullinen!
2 kommenttia:

  1. Ai Ai, taitaa tulla aikamoinen valinnanvaikeus. Tykkään kaikista väreistä. Tytölle haluaisin tummemmanpinkin asun sekä vaaleansin. mekon. Pojalle tykkään sinisestä ja vihreästä. Unelmavärit ja kiva että tytöille on muutakin väriä kuin pinkkiä. :) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joko olet päätynyt johonkin? Olisi mukava kuulla, jos ostit jotain. Me jäimme nuolemaan näppejämme, kun meidän suosikit loppu ennen kun me niitä ehdimme saamaan :(

      Poista

Kiva kun kommentoit :)