lauantai 1. lokakuuta 2016

Pienen tytön huone

Ihan ensimmäisenä blogia aloittaessa oli mielessä, että lastenhuoneet pitää tietenkin kuvata. Mutta nyt vasta ehdin ensimmäisen kimppuun.

Tämä on Pikkuisen Lotan huone, pienen 3 -vuotiaan prinsessan. Jotenkin huoneesta saattaa heijastua se, että ensin äiti sai sisustella vain poikien huoneita, ja sitten kun taloon tupsahtikin tyttö, homma lähti lapasesta. Onneksi tyttö itsekin ainakin vielä on pinkin ja vaaleanpunaisen ystävä.
 Yhdessä seinässä on Pip Studion vaaleanpunainen Birds In Paradise -tapetti. Muut seinät on vain maalattu valkoisiksi. Rakastan tuota Pip Studion tapettia. Pip Studiolla on muitakin todella kauniita tapetteja, ja kun saa kuosin päätettyä, saa pähkäillä minkä värisenä sen haluaa...
 Haluaisin toisaalta, että kaikki olisi harmonisen vaaleanpunainen-pinkki-valkoinen sävyskaalaa, mutta toisaalta tämä kolikkoaasi tuo huoneeseen muutakin väriä ja sen vuoksi olen muitakin värejä huoneeseen lisäillyt, koska aasista en missään tapauksessa halua luopua. Vaikka se onkin vanha, kulunut ja vie hirvittävästi tilaa.

Aasi on facekirppislöytö, joka on aikoinaan jäänyt eläkkeelle Tivoli Sariolasta. Ja se toimi edelleen uskollisesti 5 markan kolikoilla. Aika hyvin sille kelpaa myös 2 euroset.


Valkoiset seinähyllyt on tehty vanhan lipaston laatikoista. Aika hauskat! Sinne on kerätty ties mitä törkyä, muistoesineitä ja kaunista.Peltipurkit ovat OMM-Designin.

 Jonkun verran tähän huoneeseen, niin kuin muuallekin kotiimme, on haalittu vanhoja huonekaluja. Minusta ne tuovat henkeä ja lämpöä kotiin.
 Miffy-lamppu on meidän suosikki!


Jokaiselle meidän lapsista on tilattu oma juliste Pretty Pretty Partysta. Ihania, kun niihin saa painettua ison kasan muistoja. Tältä siis näyttää Pikkuisen Lotan huoneessa, katsotaan kauanko menee, ennen kuin ehdin kameran kanssa poikien huoneisiin...-E-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)