maanantai 24. lokakuuta 2016

Ihana kamala samistelu

Samistelu, samalla niin rakastettu ja vihattu asia. Jotkut pukevat ensin lapset päästä varpaisiin samoihin vaatteisiin ja viimeistelee perhepotretin laittamalla itselleen vielä samat vaatteet. Toinen ääripää taas ei ikinä osta samoja vaatteita lapsilleen, jotta ei vahingossakaan pukisi niitä samaan aikaan heille päälle, iso kynnys on jo pukea saman väriset paidat kauppaan lähtiessä. 

Meitä on moneksi ja niin on mielipiteitäkin. E on jo hieman tuonut omaa kantaa esille muutamassa postauksessa (voit kurkata ne täältä), joten päätin kirjoittaa myös oman näkemykseni. Olen samistelun suhteen, niin kuin monen muunkin asian kanssa, hitaasti lämpenevä. Aluksi olin sitä mieltä, että samistelu on kohtuudella kivaa, mutta ei meidän taloudessa. Kummasti tuo mieli on muuttunut tässä vuosien kuluessa ja nykyään meiltä löytyy aikas paljon samisteluvaatteita. Ihan päästä varpaisiin en vieläkään osaa pukea lapsia samalla tavalla, mutta koko ajan enenmmän ja enemmän meidän vaatekaapeista alkaa löytymään samanlaisia vaatteita. Voisi oikeastaan sanoa, että rakastan nykyään samistelua, mutta en niin, että laittaisin lapsille ja itselleni samat housut ja lähtisin ulos. Tykkään kikkailla samoilla kuoseilla tai malleilla niin, että emme näytä täysin toistemme kopioilta vaatteiden suhteen.

Meidän samistelu on siis vielä hyvin hillittyä (ainakin siltä se omasta mielestä tuntuu), mutta sitä tapahtuu kyllä usein. Tässä pari esimerkkiä meidän samistelusta.

 Mini Rodini: pico haalari ja pico takki, Papu: pipot


 samistelu, Gugguu blueberry
Gugguu: huppari ja jumppisOlisi mukava kuulla, mitä mieltä olette samistelusta? Samistellaanko teillä? 

-S-

3 kommenttia:

 1. Meillä samistellaan vähäsen :) Meillä Kaksoset TYttö ja Poika ja joskus on kiva laittaa vähän samanlaisia asuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, harmi kun tähän ei voi liittää kuvia, olis kiva nähdä muiden tyttö-poika samisteluja ja mahdollisesti saada lisää ideoita niistä. Ovat varmasti suloisen näköisiä <3

   -S

   Poista
 2. Meillä on samanlaisia kuoseja tytöllä joka 4,5 vuotias ja pojalla joka täytti 1v. Kerhokuvaan meinasin kyllä laittaa sisaruskuvaan täysin samaa kuosia=) tytölle mekkona ja pojalle jumpsuittina, syynä oikestaan se, että ajattelin kuvan olevan selkeä eikä sellainen sekametelisoppa..

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)