maanantai 31. lokakuuta 2016

Uusi tuttavuus: Coconut Organic. Vol.1


Uusi tuttavuus on ihana Coconut Organic.

Coconut Organic on yhden naisen yritys, jonka takana on 32- vuotias yhden lapsen äiti Espoosta, joka innostui äitiyslomalla ompelemaan vaatteita omalle lapselleen sekä ystävilleen ja nopeasti ihanien lastenvaatteiden ompeleminen muuttui harrastuksesta osittaiseksi työksi.

Saimme tilaisuuden kokeilla Coconutin tuotteita. Tytöille valitsimme ruksileggarit ja mätsäävät isot headwrapit ja pojille yksiväriset rusetit, tietenkin niin, että ne kivasti sointuvat myös sisarusten kesken. Pakko sanoa, että valinta ei ollut helppoa, sillä Coconutin kangasvalikoima on alusta loppuun niin ihana, ettei pähkäilystä meinannut tulla loppua ollenkaan. Ja mikä parasta, kaikki tuotteet ovat ekologista luomupuuvillaa.


Näin juhlakauden alla nämä poikien rusetit ovat mielettömän kätevät. Ruseteissa on hakaneulakiinnitys ja ne saa kätevästi siirrettyä paidasta toiseen tai bodysta toiseen, kun edellinen likaantuu. Laiska emäntä ilahtuu myös siitä, että välttyy kauluspaitojen silittämiseltä, kun näin näpsäkästi saa tavispaidastakin riittävän juhlallisen. Vaikka tietenkin tämän saa kiinni myös kauluspaitaankin.


Tikun ja Takun valkoiset rusetit on kiinnitetty mustikansinisiin Gugguun unisex- trikoopaitoihin ja Tossavaisen mintunvärinen rusetti Gugguun mustaan bodyyn.

Kuppikakkurosvosovituskuvia

Pikkuinen Lotta sai siniset ruksileggarit ja headwrapin. Tyttö on 99 senttiä pitkä, ja leggarit kokoa 104. Sikuriinan mintut rusettileggarit ovat kokoa 98 ja hän on 96 senttiä pitkä. Mitoitus on siis ihan kokoaan vastaavaa. Malli istuu todella hyvin molemmille tytöille. Malli on kivan kapea, juuri passeli meidän makuun. Varsinkin pienemmät lapset ovat usein hieman pyöreämpiä. Heille tämä malli ei ole se paras mahdollinen. (Mallia voi kuulemma leventää tarvittaessa, joten tilausvaiheessa kannattaa mainita, mikäli haluaa leggarit leveämmällä mallilla.) Vyötärössä ei ole puristavaa kuminauhaa, mutta silti vyötärö istuu hyvin, eikä kummaltakaan tytöltä tippuneet leggarit jalasta. Vaikka leggarit ovatkin Lotalle hieman reilut, eivät ne silti lörpötä rumasti, vaan lahkeet saa rypytettyä kauniisti nilkkoihin. Nämä ovat mukavat ja laadukkaat ja sitä me arvostamme erityisen paljon.

Headwrapit tilasimme tyttöjen päänympäryksen mukaan ja saimmekin juuri heidän päihinsä sopivat rusetit.

sovituskuvia


Nämä ruksileggarit olikin yllättävän helppo yhdistää minkä väriseen vaan. Lähinnä meille tuli runsaudenpulaa siitä, minkä värisen kanssa näitä yhdistäisi. Nyt tytöillä on Gugguun frillamekot leggareiden kaverina, myöhemmin sitten muitakin yhdistelmiä.

Sovitguskuvia
Ihanat herrasmiehet <3
Tossavaisen sirkus!

Laatu tuntuu mainiolta ja huolellisesti tehdyiltä. Materiaali on jämäkkää, mutta kuitenkin joustavaa. Ja ainakaan parin päivän käytön jälkeen leggarit eivät ole lörpsähtäneet yhtään. Vaatteet suositellaan pesemään 40 asteessa nurinpäin käännettyinä.  Me emme ole leggareita ehtineet vielä pestä, joten kokemusta siitä, miten ne kestävät käytön ja pesukerrat ei vielä ole.


Headwrapit ovat todella ihanat ja niiden avulla saa viimeisteltyä asukokonaisuuden, nämä ovat piste iin päällä! Jouluksi punainen headwrap voisi olla kiva vaihtoehto perinteiselle tonttulakille.   


Sovituskuva


Coconut Organicin valikoimaan ja hinnastoon voitte tutustua TÄÄLLÄ, firman facebook-sivuilla. Onko Coconut Organic teille entuudestaan tuttu? Kuulisimme mielellämme kokemuksia.-E- & -S-
4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikös! Niillä saa niin kivasti viimeisteltyä asun!

   Poista
 2. Voi miten ihana postaus!
  Ja ihania tuotteita, ihan uusi tuttavuus tämä Coconut Organic, pitääkin tutustua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kivaa kun tulee uusia merkkejä ja yrittäjiä!

   Poista

Kiva kun kommentoit :)