tiistai 4. lokakuuta 2016

Vaatteita arkeen - POMPdeLUX aw16


Meille kotiutui hetki sitten Pompin paketti, eli paljon ihania vaatteita Sikuriinalle. Tälllä kertaa keskityin tilaamaan simppeleitä arkivaatteita. Arkivaate tarkoittaa meillä helposti puettavia vaatteita, jotka ovat mukavia päällä. Niissä tulee pystyä temmeltämään ja leikkimään koko päivän esteettä.  Tyllihameita ja joustamattomia materiaaleja en siis tällä kertaa tilannut ainuttakaan.

sovituskuvia pompin vaatteista
Joyce jeggings, koko 98 ja tumman sininen ribbipaita. 
Housut ovat paksumpaa farkkumaista kangasta, mutta todella joustavat.
Mukavat jalassa ja monikäyttöiset, voi käyttää sekä paidan, että tunikan kanssa.  Housuista ovat hieman pienempää kokoa, mitä muuten tämä mallisto. Näissä ei paljoa kasvuvaraa ole. Housujen vyötärössä säätömahdollisuus.



ribbipaidan ja ribbilegginsit


Perus ribbipaitoja ja -legginsejä tilasin kolmessa eri värissä. Nämä ovat aivan mahtavia, materiaaliltaan ja käytännöllisyydeltään. Meillä käytetään todella paljon mekkoja ja hameita niin kesällä kuin talvellakin. Talvisin lyhythihaisten mekkojen alle on laitettava pitkähihainen paita alle tai neuletakki päälle. Pompin ribbipaitoja parempaa aluspaitaa en ole löytänyt. Hihat ovat tarpeeksi kapeat, että sopivat melkein mekon kuin mekon alle. Meiltä löytyy näitä ennestään jo monessa eri värissä ja nyt tilasin vielä niiden lisäksi rosan, harmaan ja tumman sinisen. Kaikki kokoa 98. Sikuriina on noin 94cm pitkä ja paidat sekä legginsit ovat vielä hieman reilut, mut pienempi koko olisi ollut jo turhan sopivan kokoinen.


Sovituskuvia pompin vaatteista
  harmaa Alamo neuletakki, 98 (ihanaa paksumpaa 100% puuvillaa)
harmaa ribbipaita ja Erdin farkut (löysempi malli, elastaania, reilut)



Soituskuva pompdelux, vaatteet
minttu Fenn 98, tumman sininen ribbipaita


pompdelux, pomp, hiuspinnit, ponnarit



Sovituskuva, pomp, pomp de lux, vaatteet
 roosa Lugano mekko 98, siniset ribbileggarit



Sovituskuva, pompdelux, pomp, vaatteet
rosa Goa mekko,  98, harmaat ribbileggarit


Näiden lisäksi paketissa oli muutamat alushousut ja yöpaita. Sikuriinalla on todella herkkä iho, joten olen hyvin tarkka materiaaleista mitä puen hänelle. Pompin alus- ja yövaatteet ovat olleet todella hyviä. Suosittelen!



                                                                           -S-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)