perjantai 14. lokakuuta 2016

Perjantaiteema: Lasten kanssa
Perjantai on teemapäivä!


Jokaisena parittoman viikon perjantaina teitä on viihdyttänyt iltasatu. Nyt päätimme jättää iltasadun pois, ainakin toistaiseksi, ja vaihtaa hieman teemapäivän sisältöä. Edelleen aihe liittyy vahvasti yhdessäoloon ja tekemiseen, mutta tällä kertaa ei rauhoitutakaan lukemaan yhdessä satua, vaan päästetään luovuus valloilleen.


Meidän mielestä pienet yhteiset hetket lasten kanssa ovat erittäin tärkeitä ja haluamme panostaa niihin. Välillä on hankalaa löytää sitä yhteistä aikaa arjen kiireessä, mutta kiireisen viikon jälkeen on ihana rauhoittua viikonloppuun ja puuhastella lasten kanssa kaikessa rauhassa.


Tulemme antamaan teille jatkossa aina parittoman viikon perjantaina idean yhdessä puuhailuun. Se voi olla askartelua, leipomista, käsityötä... ihan kaikkea laidasta laitaan, mitä meille mieleen vaan tulee. Pyrimme olemaan mahdollisimman monipuolisia, jotta jokaiselle löytyisi mieluisaa tekemistä ja otamme huomioon eri-ikäiset lapset. Joskus puuha voi olla suunnattu enemmän vanhemmille lapsille ja joskus taas ihan perheen pienimille.

Ensimmäinen puuhaidea julkaistaan tänään, joten olkaa kuulolla!Nautinnollisia hetkiä lasten kanssa!

-E & S-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)