sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Tervetuloa!

Tervetuloa etsimään Tossavaisen toista sukkaa! 

Tässä blogissa viisaat päänsä yhteen lyövät kaksi äitiä,  joilla on sukat välillä enemmän ja välillä vähemmän hukassa. Takuuvarmasti aina löytyviä ovat kuitenkin meteli ja melske, hyvät ja huonot ideat sekä ihanat lastenvaatteet ja lastenhuoneet.


Tossavaisen ja Sikuriinan äiti -S- (Pilkunviilaaja nro1) on ikuinen haaveilija, joka pitää kaikesta kauniista ja yksinkertaisesta, tuuliviirinä myös tunnetaan. Kyllästyy helposti, joka näkyy mm. vaatekaapin sisällön vaihtumisena ja lastenhuoneen tuunaamisena. Harrastaa kaikkea mahdollista ja haluaa kokeilla kaikkea, ainakin kerran. Motto: Mikään ei ole mahdotonta. 
Kolmen marakatin äiti -E- (Pilkunviilaaja nro2) saa suurta iloa kauniista asioista, intoilee tuunausjuttujaan ja rakastaa erityisesti järjestää juhlia. Aina on hyvä syy ripustella pompompalloja ja leipoa edes pikkuinen kakku! Erityistaidot: jahkailu ja liioittelu.

Toivomme teidän piipahtavan usein, innostuvan yllätyksistämme ja antavan meille palautetta sekä osallistuvan hassuihin ideoihimme! ;)Toivottavasti viihdytte,

-S- & -E-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)