tiistai 24. lokakuuta 2017

Ihana joulukalenterivinkki - Kirjakalenteri

Tiptap! Kai huomasitte, että tänään on jouluun tasan kaksi kuukautta! Eli ainakin minusta nyt saa virallisesti alkaa valmistautua jouluun! Ainakin ajatuksen tasolla, josko en kuitenkaan ihan vielä kuusta ole pystyttämässä, mutta glögi- ja joulutorttukausi pitää ehdottomasti aloittaa!

Meillä on ollut monenmoisia joulukalentereita vuosien varrella. Viime vuotisesta virityksestä voit lukea täältä. Voi olla että tänäkin vuonna tehdään myös tuollainen itse tehty yllätyskalenteri ja luultavasti varsinkin pojat haluavat suklaakalenterit, mutta tämä kirjajoulukalenteri puhutteli meitä kaupassa, joten se lähti Suomalaisesta kirjakaupasta heräteostoksena matkaan.

Kovasti toivon, että meillä olisi kiireisinä työ- ja hoitoaamuina se pieni hetki aikaa, että ehdittäisiin pieni kirja aina yhdessä aamulla lukea.

Näitä kirjakalentereita oli myös Mauri Kunnaksen ja Muumienkin versiona, mutta tämä Richard Scarryn versio miellytti meitä eniten. Hintaa kalenterilla oli 19,90€. Kalenteri on kooltaan suuri. Toisella puolella on 12 luukkua ja kääntöpuolella toiset 12. Jokaisesta luukusta löytyy tuollainen pieni minikirja. Richard Scarryt ovat siitä kivoja että pieneenkin kirjaan mahtuu paljon tutkittavaa.


Jokos teillä on joulukalenterit valittu? Johan niitä jo reilun kuukauden päästä tarvittaisiin! :D-E-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)