tiistai 23. toukokuuta 2017

Päivän posti ja kesän lempparimekko!

Viime viikolla julkaistiin Mini Rodinin Pre AW17 -mallisto ja vanhaa tasselikuosia oli päivitetty uuteen väriin ja uusiin malleihin. Ja vaikka vanha tasseli ei minua puhutellut, niin tämä uusi vei totaalisesti sydämeni!

Lilla Companyn huikean nopea palvelu toi meille tänään sunnuntaina tilaamani tasselimekon ja tämä on ihan superihana! Pitkään aikaan ei ole julkaistu mitään näin kivaa! Tämä nousi kertaheitolla yhdeksi kesän lempivaatteista.

Väri on ihan superkätevä. Tähän on helppo yhdistää mitä tahansa väriä. Ja kun heittää päälle neuletakin, tämä on passeli myös suomen kesään! Väri on myös ihanan raikas. Materiaali ja malli ovat oikein hyviä. Pikkuinen Lotta on 101 senttinen ja mekko kokoa 104/110Posti toi myös Valkama Accessoriesin ihanan tyllipannan, joka sopii tähänkin tosi kivasti, ja nyt mekko sopii hiukan juhlavampaankin tilaisuuteen. Tämän tilasin kesän juhlia varten, lisää niistä myöhemmin tällä viikolla!
 Pikkuisella Lotalla on kuvassa tummansininen Pomp de Luxin ribbitakki. Yhtä hyvin tähän sopisi melkein mikä muukin väri tahansa.

Löysittekö te mitään kivaa Mini Rodinin uudesta mallistosta? Muutakin kivaa oli, mutta taidan odotella alennusmyyntejä niiden kohdalla.

-E-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)