tiistai 30. toukokuuta 2017

Maileg- Hiirien uusi koti

Pikkuisen Lotan Maileg-hiiret ovat asuneet tähän asti yöpöydällä vaan. Nyt löysimme heille kivan yksiön perintökaapin alahyllyltä ja pienen remontin jälkeen hiirulaiset pääsivät muuttamaan uuteen kotiinsa.

Väliseinä toteutettiin vanerista rakentamalla, ja kun teimme uuden takaseinänkin, saattoi seinät tapetoida ihan hyvällä omatunnolla, koska näin vanhaan perintökaappiin ei tule jälkeäkään, ja seinämoduuli on nostettavissa kokonaisuudessaan pois, jos hiiren päättävätkin muuttaa muualle tai rakentaa talon. Silti melkein todennäköisempää on, että hiiren valtaavat myös yläkerran naapureiden tilat...


Väliseinän avulla saatiin kivasti pari huonetta hiirien uuteen kotiin. Huoneet tapetoitiin jämätapeteilla. Vielä ovat hiiret ilman ruokapöytää ja taulujakin olisi kiva saada seinille, ehkä mattokin lattialle. Mailegit ovat sen verran arvokkaita, että keräillään niitä pikkuhiljaa. Mutta onhan tämä aika kiva silti jo, vai mitä?

-E-

2 kommenttia:

  1. Aivan ihania! Meillä on noi puput semmoisena jättipehmoleluina, ovat jääneet vähän kapinpäälle koristeeksi. Nää pienet oiskin aika söpöjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä tarvittaisiin ehkä näille pikkuisille asteen suuremmat vanhemmat vielä. Jättiläiset olisivat tietysti sisustuksessa tosi kivat!

      Poista

Kiva kun kommentoit :)