torstai 11. toukokuuta 2017

Esittelyssä Muka va


Vaikka äitienpäivä onkin ihana ja on kiva muistaa omaa äitiä ja isovanhempia korteilla, mennään välillä askartelusta muihin aiheisiin.

Meidän vaatekaappi on tällä hetkellä selkeästi hakemassa uutta suuntaa. Tähän asti kummankin lapsen kaapista on löytynyt paljon Rodinia, Vimmaa ja Papua, jotka ovatkin pitkään olleet meidän suosikkilastenvaatemerkkejä. Vuoden sisällä olen kuitenkin alkanut selkeäasti kaipaamaan jotain muuta, jotain uutta... jotain mikä saisi pitkästä aikaan itsessä "VAU"-fiiliksen aikaiseksi. Niinpä otin tehtäväksi tutustua itselle uusiin merkkeihin ja etsiä sitä kautta meidän vaatekaappiin uutta sisältöä. Edelleen vanhoja suosikkeja tulee löytymään meidän kaapeista. En siis aio täysin uudistaa kaappia, vaan haen ennemminkin sinne jotain vaihtelua ja uutta tuulahdusta.


Ajattelin esitellä näitä merkkejä sitä mukaa teille, kun niitä meille tulee. Osa varmasti on teille lukijoille jo entuudestaan tuttuja, osa taas täysin vieraita. Olemme jo aiemmin esitelleet teille Sarah Designin, Blaan ja Coconut Organicin.


Tänään esittelyssä oleva Muka va ole mikään uusi merkki, joten jollain teistä lukijoista saattaa ollakin tästä jo enemmän kokemusta. Itselle tämä kuitenkin on kiva uusi tuttavuus.Olen aiemminkin kuullut merkistä ja nähnyt Muka van vaatteita livenä, mutta osassa ongelmana on ollut omaan silmään liian levoton kuosi. Nämä Bear legginsit kuitenkin oli pakko saada eläinrakkaalle Sikuriinalle. Ihastuin myös mustaan Noelle mekkoon, jossa muuten hyvin yksinkertaista mallia koristaa ihana iso rusetti edessä. Rakastan yksinkertaisia vaatteita, joissa on kuitenkin joku juju. Ennen en oikein osannut Sikuriinalla mustaa pitää, mutta nyt kun olen haalinut paljon kirkkaita ja kirjavia leggareita, on mustaa yläosaa todella kiva niihin yhdistellä. Kokonaisuudesta ei tule liian kirjava ja leggarit korostuu kivasti tumman yläosan kanssa. 

Muka van laatu vaikuttaa hyvältä. Itse olen mekkoa ja leggareita nyt pessyt muutaman kerran ja hyvin ovat pesun ja käytön kestäneet. Musta on edelleen musta, eikä leggarit ole käytössä haituuntuneet. Mekon materiaali on 100% luomupuuvillaa, leggareissa on 95% luomupuuvillaa ja 5% elastaania. Kangas on yllätävän paksua, joten mekkokin pysyy ryhdikkäänä päällä. Mitään kesähelteen vaatteita nämä toki ei ole, mutta näille keleille juuri hyviä.

Sikuriina on n. 100cm pitkä ja sekä mekko että leggarit otin koossa 104/110. Leggarit ovat todella kapeaa mallia, joten vaikka ovatkin pituudesta vielä hieman reilut, eivät ne pussita mistään kohtaa rumasti ja pysyvät hyvin päällä. Myös mekko on hieman reilu, mutta ei häiritsevästi. Pienempi koko olisi ollut varmasti jo nafti.
Pyrin aina tutustumaan vaatteiden alkuperään mahdollisimman tarkasti. Oli mukava huomata, että Muka van mallistot suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Muka va tekee yhteityötä kotimaisten tuottajien kanssa. Lisätietoa löydät muka van kotisivuilta.

Muka valla on useita jälleenmyyjiä. Jos kiinnostuit mekosta tai leggareista, löytyy niitä vielä ainakin Lasten Taikamaan verkkokaupasta. Näyttäisivät olevan vielä alennuksellakin. 

Kuulisin mielusti teidän kokemuksia, onko Muka va entuudestaan tuttu? 


-S-


2 kommenttia:

  1. Muka van vaatteita meillä ei vielä ole, mutta merkki on tullut usein vastaan ja oon aina aika ajoin käynyt katsomassa olisko jotain, mitä innostuis tilaamaan. Ihana kun suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Kivoja asusteita on näköjään mallistossa nyt, vaatteissa ei tullut vielä mitään "ihan pakko saada" -fiilistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä olen kyl tykänny näistä tosi paljon. Laatu varsinkin erittäin hyvä :) jos siis tulee vastaan joku mieleinen, suosittelen ehdottomasti testaamaan. -S

      Poista

Kiva kun kommentoit :)