sunnuntai 13. elokuuta 2017

Merinovillaiset pipodropit

Koulut alkaa ja ulkonakin jo on aavistus loppuvasta kesästä ja syksy tulee kovaa vauhtia. Se tietenkin tarkoittaa talveen varautumista ja eri merkkien syysmallistoja odotettuja pipodroppeja. Merinopipoja tarjoaa niin Gugguu, Metsola kuin Blaakin. Tässä pieni koonti siitä, mitä ja milloin me oletamme tulevan myyntiin.

Gugguun pipodroppi saapuu 15.8. klo 9. Ihania pipoja ja huiveja saapuu mitä ilmeisimmin kaikissa syksyn väreissä. Eli mauvena, purplena, lilacina, harmaana, smokey bluena, dark bluena, mustana ja valkoisena. Huivia tulee tuubina, tupsuilla ja ilman. Pipoja tulee kaksitupsuisena nauhoilla ja ilman, kypärämyssynä ja Basicina. Pipot ja huivit maksavat tuotteesta riippuen 38,50-44,50€. Lapasia tulee myös, niiden hinta on 21,50€


merinovillapipo

merinovillapipo




Metsolan ihanat Suomessa valmistetut pipot tulevat myyntiin 8.9. ja merino- tupsupipoja on saatavana nauhallisena ja nauhattomana, huivi on tuubimallinen. Metsolan pipovärit tänä vuonna ovat tummansininen, karkkipinkki, viininpunainen, grafiitin harmaa, luonnonvalkoinen ja musta. Pipojen ja huivien hinta on 36,90 €.







Myös Blaalta on tulossa ihania merinotuotteita! Kuvia emme löytäneet kuin yhden, mutta ainakin mustaa ja ihanan hempeää vaaleanpunaista on tulossa. Pipojen lisäksi on tulossa myös kypärämyssyjä ja villahaalareitakin. Pipot maksavat 38 euroa ja kypärämyssy 42 euroa. Blaalta on tulossa myyntiin eka droppi 22.8. Varmuutta siitä, ovatko pipot tulossa myyntiin myös silloin, ei meillä ole. Toivotaan niin!








Apua! Miten näistä ihanuuksista osaa ikinä päättää! Onneksi meillä on monta lasta, niin voi ostaa monta pipoakin!



-E- & -S-

1 kommentti:

  1. Nuo on kyllä niin suloisia pipoja,varmasti kotiutuu meillekin ainakin pienimmälle♡

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)