lauantai 5. elokuuta 2017

Synttäriviikko: Helppo kaapin tuunaus + MaxPlay ALENNUSKOODI

Olen jo useamman kerran puhunut, että haluaisin tuunata lastenhuoneisiin uutta ilmettä. Koska Tossavainen on muutaman kerran jostain jemmastaan löytänyt kynän, jolla on taiteillut milloin minnekin, en halunnut uusia tapettia ennen kuin nämä piirustushyökkäykset loppuvat. Löysin MaxPlayn verkkokauppaa selatessa ihania seinätarroja, joista sain idean muokata huoneeseen uutta ilmettä tarroilla. Valikoiman laajuus yllätti, sillä malleja ja värejä oli useita erilaisia. Päädyin testaamaan Tresxics merkiltä minttuja pilviä ja Familyroomin mustia pupuja.

MaxPlay

Tarrat saatuani lättäsin kummastakin arkista yhdet suoraan seinään sen enempää miettimättä. Tämä osoittautui virheeksi, sillä puputarra ei lähtenytkään ihan niin helposti seinästä pois, vaan otti mukansa hieman tapettia. Koska tarrat tarrautuivat niin piukasti tapettiin, päätin kokeilla miten ne pysyisivät kaapissa kiinni. Maalatusta pinnasta tarrat irtosivat huomattavasti siistimmin, mutta tarttuivat kuitenkin sen verran piukasti, ettei varmasti itsestään ala irtoilemaan. Testailun lomassa sain vision. En laittaisikaan tarroja seinälle, vaan tuunaankin lasten huoneen valkoisen vaatekaapin.

MaxPlay

Lopputuloksesta tuli mielestäni tosi kiva. Parasta on, että lopputulos syntyi edullisesti ja helposti. Nyt kun tuunaamisen makuun pääsin, ajattelin maalata vielä kaapin karmit mintun vihreiksi ja vaihtaa vetimet mustiksi. Laittelen sitten vielä kuvaa, kun kaappi on kokonaisuudessaan valmis.

Tarrojen kanssa tuunailu on tosi kivaa ja koukuttavaa puuhaa, saa käyttää luovuutta ja lopputuloksen näkee nopeasti. Vaarana on, että lopuksi tarroja on jokaisessa paikassa, mihin vaan keksii sellaisen lätkiä. Kaapin kanssa samaa sarjaa oleva Tossvaisen sänky sai myös pienen yksityiskohdan. Näin kokonaisuus on yhtenäinen.


MaxPlay

MaxPlay

MaxPlay myy tällä hetkellä kahden merkkisiä tarroja. Familyroomilta löytyy kivoja vähän erilaisia kuvioita kuten voimamiestä ja bandaa. Tresxicsiltä taas löytyy klassisempia muotoja, kuten tähteä, pilveä ja sydäntä. Merkkien välillä oli yllättävän suuri ero, joten listasin omat kokemukset tarroista teille:

Familyroom

+ Edullinen 
+ Valikoimassa kivoja hieman erilaisempia vaihtoehtoja
- Hankala irroittaa arkista
- Jämähtää piukasti tapettiin, saattaa irroittaessa jättää jäljen
- Siirrettäessä helposti menettää muotonsa tai rypistyy


 Tresxics

+ Helppo irroittaa arkista
+ Materiaali jämäkkää, ei menetä muotoaan vaikka muutamia kertoja irrottaisi
+ Helppo irroittaa tapetista
+ Todella hyvä laatu
- Melkein puolet kalliimpi Familyroomin tarroihin verrattuna


Kummatkin tarrat ovat ihania, mutta itse suosin jatkossa ehdottomasti hinnasta huolimatta ennemmin Tresxicsin tarroja, varsinkin jos meinaan seinään tai isommille pinta-aloille tarroja laittaa. Familyroomin tarrat soveltuvat mielestäni parhaiten pieniin tuunausprojekteihin. Toisaalta näitä yhdistelemällä saa ihania kokonaisuuksia.

Nyt kannattaa ehdottomasti kurkata MaxPlayn valikoima, sillä saimme teille lukijoille synttäriviikon kunniaksi alennuskoodin, jolla saatte alennusta ihan koko verkkokaupan valikoimasta.

ALENNUSKOODI:

Alennuskoodilla TOSSAVAINEN saatte koko MaxPlayn valikoimasta -15%. Koodi voimassa 5.-10.8.2017.
Ihanaa viikonloppua!!

-S- & -E-

* Yhteistyössä MaxPlay

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)