keskiviikko 2. elokuuta 2017

Huominen Superdrop-päivä: Mini Rodini, Papu ja Metsola aw17

Huhhei. Hyvä kun on eilisestä Gugguun dropista selvitty, tulee lisää. Huomenna vuorossa ovat Mini Rodinin, Metsolan ja Papun syysuutuudet.

Ihan pikaisesti keräsimme kuvan tai pari kultakin merkiltä. Mini Rodini on virallisesti väläytellyt todella vähän ja malliston nimi Darling Britain kertoo aika vähän. Tässä mekossa on tosi kiva malli, väri ja kuviointi pitää nähdä livenä, ennen kuin sanoo mitään. Jossain on vilahdellut kuvia valkopohjaisesta perhosmekosta, kyyhkysistä ja mäyräkoiristakin, mutta varsinaisesti ei ole tietoa, mitä tulee nyt ja mitä myöhemmin. Instassa kannattaa kokeilla hakusanoja #darlingbritain ja #minirodiniaw17 niin pääsee ihmettelemään, mitä kaikkea onkaan tulossa.

Metsola uudistuu joka mallistolla enemmän ja enemmän meille mieluiseen suuntaan. Frillaa on tulossa metsolaankin ja myös mekkona. Tuo uusi rusettikuosi näyttää myös hyvältä, sitä taisi jossain näkyä myös musta-valkoisena.
Papun mallisto on jo nähtävillä ainakin Facebookissa. Tiedossa on takuuvarmaa peruspapua, sekä sitten värikästä ja raikasta uuttakin. Eniten me odotetaan pinkkejä polvipaikkoja, koska polvipaikat ovat tuttu luottovaate ja laatu takuuvarmaa. Myös moni muu herättää kiinnostusta, ihan pian päästään näkemään näitä livenä!


Mitäs te odotatte eniten?-S- & -E-

2 kommenttia:

  1. Mini rodinilta odotan jotain kaunista rusetti tyyliä ja pojalle pingviiniä tai pandaa:) nyt on ollut rodini jotenkin tylsä. Ei mitään sellasta ihan pakko saada tunnetta

    VastaaPoista
  2. Jostain luin että kyseinen liike on avattu ja tuonne olisi kiva päästä joskus.
    Hila.paajanen@suomi24.fi

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)