maanantai 31. heinäkuuta 2017

Tossavaisen Toinen Sukka 1 vuotta! -juhlaviikko

Meillä on nyt aihetta juhlaan! Tossavaisen Toinen Sukka on jo kokonaisen vuoden vanha! Ja siihen vuoteen mahtuukin yllättävän paljon. On koettu monen malliston dropit, on otettu kilokaupalla ihania sovituskuvia, on leivottu ja askarreltu ja puuhattu vaikka mitä lasten kanssa. Vuoden aikana olemme kirjoittaneet yhteensä 289 postausta! Olemme tutustuneet blogin kautta moniin uusiin tuttavuuksiin, tavanneet ihania ihmisiä ja saaneet monta ihan huippua yhteistyökumppania ja päässeet tutustumaan kivoihin juttuihin. Kiitos!

Ihan ensimmäisen postauksemme, joka on kirjoitettu 31.7.2016, voit käydä kurkkaamassa täältä, siinä on pienet esittelyt meistä kirjoittajista.
Samana päivänä on postattu myös jäähilejuoman ohje, joka on maistunut meille tänäkin kesänä.

Myös silloin, kuten nytkin, on kovasti odotettu eri lastenvaatemerkkien syysmallistoja, ja hehkutettu niitä. Alkusyksystä tulee oikeastaan joka merkin uutuudet ja syksyllä päivitetään aina vaatekaappia, ja senkin takia nämä aiheet ovat olleet päällimmäisenä mielessä.

Tämän vuoden kaikkein suosituin yksittäinen postaus oli keväinen postaus, jossa mietittiin, mitä ihmettä voisi antaa opettajille ja hoitajille muistamiseksi keväällä lomien alkaessa. Sen postauksen voit lukea täältä.

Pieniähän me vielä ollaan, mutta jonkinlainen virstanpylväs on saavutettu ja tästä jatkamme entistä ehompana ja vielä suuremmalla innolla! Ja mikään ei ole meidän mielestämme sen hauskempaa kuin juhlat ja niiden järjestäminen, joten on sanomattakin selvää, että myös tämä blogi saa ansaitsemansa synttärijuhlat! Itseasiassa ihan koko viikko juhlitaan ja te pääsette mukaan juhlahumuun! Ja voi, miten meille onkaan tulossa kivoja juttuja!

Koska on kyse synttärijuhlista, tarjolla on tietenkin kakkua. Oleellisia juttuja synttärikemuissa ovat  myös kortit, koristelu ja tietenkin lahjat! Tarjolla on siis teillekin kaikkea kivaa, alekoodeista arvontoihin! Eli kannattaa pysyä kuulolla, tällä viikolla tapahtuu ihan joka päivä!
Hyvä vuosi siis takana ja uutta odotamme innolla. Onko teillä toiveita sen suhteen, mitä tulevaisuudessa täältä blogista voisi löytyä? Jotain mitä toivotte lisää, tai jotain mitä toivoisitte olevan vähemmän?
Kiitolliset
-E- & -S-
ja 
marakatit

2 kommenttia:

 1. Onnea 1-vuotiaalle blogille! Nopeasti kyllä aika kuluu. Ihania juttuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Aika on kyllä mennyt tosi nopeasti, mut toisaalta tuntuu, että olisimme kirjoitelleet tätä blogia jo paljon kauemmin. :D

   -S

   Poista

Kiva kun kommentoit :)