tiistai 24. huhtikuuta 2018

Pienen tytön juhlavaatteet kevään juhliin. Osa 2.

Koska keväällä ja kesällä on juhlia monta, pitää juhlavaatteitakin olla pari settiä. Toisesta setistä kirjoittelin jo aiemmin, kurkkaa se täältä.

Meillä näköjään tänä vuonna juhlavaatteet perustuvat tylliin. Eikä toki ihme, kun on näin kauniita tyllejä myynnissä! Tämä ihana hiirulaistyllihame on Huxbabyn ja se on ehkä maailman suloisin! Tässä tylliin on yhdistetty Pomp de luxin vaaleanpunainen ribbipaita, mutta Kaikon tämän kevään vaaleanpunainen Cross shirt mätsää myös ihan täydellisesti! Samaa sävyä on myös Valkaman tyllipanta, joka on taas pisteenä iin päällä. Perfect!

Sukat ovat Liewoodin pupusukat, ja ainakin Kukuti myy näitä. Kiva yhdistelmä noiden Mannankylässä- puputossujen kanssa!

Kylmempiin kesäiltoihin päälle heitetään vielä supermuhkea leokuvioinen bombertakki. Se löytyi Lindexin aletangosta. Harmi kun en vielä ainakaan ole löytänyt äidille samanlaista!

-E-

4 kommenttia:

 1. eikä mä en kestä! <3 kahden pojan äitinä välillä olen niin kateellinen näistä prinsessoista <3 kun pääsisikin joskus pukemaan tyttöä <3

  VastaaPoista
 2. Ihana asu - ja silmiin pisti myös tuo upea tapetti (?) kuvien taustalla <3

  VastaaPoista
 3. Aivan ihastuttava asu, ihastuttavat kuvat ja mallikin niin kaunis! WAU! :) Onneksi ei ole tyttöä, niin säästyy nettikauppojen hullulta läpikolaamiselta juuri nyt :D

  VastaaPoista
 4. Voi aivan ihana! Olen ihan rakastunut Liewoodin tuotteisiin tällä hetkellä. Ja tuo hame on kyllä ihan huippu!

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)