Tässä omenapiirakan resepti:
Rahkaomenapiirakka:
Pohja:
150 g voita
1,5 dl sokeria
1 muna
3 dl jauhoja
1 tl leivinjauhetta
Vaahdota voi ja sokeri. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita ne voi-sokerivaahtoon. Taputtele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
Täyte:
250 g maitorahkaa
1 dl kermaa
2 munaa
0,5 dl sokeria
ripaus vaniljasokeria
Sekoita kaikki aineet tasaiseksi. Kaada pohjan päälle.
Päälle:
Omenasiivuja ja ripaus kanelia
Paista 200 asteessa n. 25 minuuttia, kunnes reunat saavat kauniin värin ja täyte tuntuu hyytyneeltä.
Nauti! <3
-E-
Nam, jos siinä on rahkaa, se ei voi olla muuta kuin hyvää! Menee testiin :)
VastaaPoista