sunnuntai 27. toukokuuta 2018

Sovituskuvissa kevään uudet Miomaot

Miomaon kevään uutuudet kotiutuivat meille. Ihanan simppeliä mustaa ja valkoista. Vuoria Miomaolla oli jo entuudestaankin pastellisävyissä, nyt vuoriin ovat tulleet polkadot- ja raitakuosit. Polkadot on ikuinen suosikki ja nämä pilkkujen ja raitojen yhdistelmät ovat jotenkin niin ihanat ja Peppi Pitkätossumaiset. Ja mikä parasta, helppo yhdistellä vaikka mihin.

Meidän lemppariksi nousi ehdottomasti Mountain oversize tee - eli ihanan väljä ja rento teeppari, joka menee helteellä vaikka tunikanakin.

Pikkuisella Lotalla on sekä mountain leggarit että teeppari kokoa 110/116. Pikkuisella Lotalla on pituutta n. 110 cm. Koko on minusta aika passeli, vaikkakin leggarit ovat pituudesta tosi reilut. Mutta ihanaa kun kerrankin on kapeaa ja tarpeeksi pitkälahkeista leggaria.

Pikkuinen Lottakin tykkäsi näistä kovin, ja nämä oli pakko saada laittaa päälle ensimmäisiin jalkapalloharjoituksiin. Kätevästi mätsäsivät Adidaksen nappiksiinkin. :DSikuriinalla on Deer-leggarit ja Tria oversize college koossa 110/116. Passelit ovat vaatteet Sikuriinallekin. Collegemekko on ihanan rento ja pehmoinen, näillä helteillä voisi ajatella, että täydellinen viilenevään kesäiltaan tai syksyn saapuessa.

Tämä "himmelimekko" vaikuttaa materiaaliltaan ihan huippuihanalta! Ja kultaiset "himmeli"-painatukset voisivat sopia myös vaikka jouluunkin.

Deer -leggarit ovat hiukan ohuempaa kangasta kuin mountain-leggarit ja kivan kevyet kesäpäivään.
Aika ihanat kaverukset, vai mitä? 
Miomaolla uutuutena on nyt sisävaatteiden lisäksi myös ihan huikeita rusettiturbaaneja! Näitä on muissakin Miomaon vaatteisiin sopivissa väreissä, mutta kultainen tietenkin vakuutti meidät eniten. Täältä voit kurkata muun valikoiman! Tämä sopii Sikuriinan päähän kuin nakutettu! Tämä ehkä oli uutuuksista meidän lempparimme.


Muista Miomaon sisävaatteista löydät sovituskuvia täältä.


Ihanaa aurinkoista sunnuntaita!

-E- & -S-


Yhteistyössä Miomao

12 kommenttia:

 1. Toi Sikuriinan asu on ihan superhieno!! :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihania vaatteita <3 En keksi tähän superlatiivia, mikä kuvaisi riittävän hyvin ihastustani :)
  Mukavaa sunnnutaita!

  VastaaPoista
 3. On kyllä ihan meidänkin tytön näköiset "Peppi-leggarit". 😊 Ihania malleja siellä!

  VastaaPoista
 4. Mustavalkoinen on väriyhdistelmä, joka toimii aina. Kivan näköiset asut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tällä väriyhdistelmällä ei tosiaan voi mennä metsään 👍

   Poista
 5. Onpa kivannäköiset asut! Mustavalkoisen ei todellakaan tarvitse olla tylsää!

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)