tiistai 13. kesäkuuta 2017

Muutama alevinkki

Tässä muutaman päivän sisällä on useammassa verkkokaupassa alkanut alennusmyynnit, joten nyt jos koksaan kannattaa käydä lasten  (ja miksei omakin) vaatekaappi läpi ja kartoittaa tarpeet.

Listasin teille muutamat aletärpit:

POMP DE LUX


Pompilla alkoi alet viime viikolla. Yllätyksekseni tällä kertaa kaikki tuotteet olivat alennuksessa ja heti 50-70% alennuksessa. Paljon on jo loppunut, mutta vielä löytyy kivoja tuotteita hyvään hintaan.

Meille tulossa Sikuriinalle sukkahousuja, Joice Jr housut ja Tossavaiselle pyjama. T-paidat jäi nakottamaan ja muutaman muun tuotteen meinasin ostaa jemmaan, mutta tällä kertaa järki voitti. ;)Blaa!

Eilen alkoi Blaalla ale, joten vielä ainakin on hyvin kokoja ja valikoimaa jäljellä. Melkein kaikki tuotteet on nyt alessa, eli kannattaa olla nopea. Tämän kauden vaatteet ovat olleet todella hyvän lattuisia. Meillä käytetty paljon, eivätkä ole menneet pesussa / käytössä miksikään. Vaatteet ovat mitotukseltaan reiloja, joka kannattaa ottaa huomioon tilatessa.

TÄÄLTÄ pääset kurkkaamaan sovituskuvia tämän kauden vaatteista.
Myös aikuisten vaatteita alennuksessa, suosittelemme ainakin NÄITÄ ihania kesäisiä mekkoja.


Noomi

Noomin kesäalessa useita tuotemerkkejä 30% alennuksella. Välikoot näytti olevan osasta tuotteista jo loppu, mutta edelleen kaikkea ihanaa valikoimasta löytyy mm. Papulta ja Tinycottonsilta.

Papu


Weecosilla paljon Papua 30% alennuksella. Vielä näyttäisi olevan hyvin kokojakin jäljellä. Alennuksessa sekä aikuisten, että lasten malliston vaatteita. Meinasin tilata itselleni juhannukseksi mekon, mutta Weecos ilmoittaa toimitusajaksi 10 työpäivää, joten tilaus ei välttämättä enää ehtisi juhannukseksi perille.Oletteko tehneet alelöytöjä? Vinkatkaa ihmeessä, jos jotain hyviä löytöjä tulee vastaan. :)


-S-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)